Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.142
- 21.119
- 2.233
Bir bakmissin pazartesi Zaniolo ve Nelson icin 35 + 25 = 60 milyon yatmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminlerle ve benimle paylasti. Endiselenmeye gerek yok.kimden alıyorsun bu bilgiyi
Şartlar :Icardi, kalma şartlarını Galatasaray Yönetimi'ne iletti!
(@343_digital)
Sen daha yeni evlenmedin mi yaw?Beyler o değilde bir kız var yanığım vallahi yanığım
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten bedava geliyorlar bir de getirmek için para mı vereceğiz afganlarıAlman vatandaşı olan abi![]()
artık 4 hakkın var. bilmiyor musun?Sen daha yeni evlenmedin mi yaw?
kimseye güvenmemAdminlerle ve benimle paylasti. Endiselenmeye gerek yok.
acil cb ziyaret konusuna gelAfgan topcuya hayir sgumus salagi yuzunden suriyeli diyolar bi de afgan demesinler
artık gs gol musikisi hariç şarkı olmasınErsin Düzen: "İcardi için bir bütçe ayırmış G.Saray yönetimi. İcardi olmasa bile İcardi kalitesinde, taraftarların belki de yine bir şarkıyı hit yapabileceği, 150 milyon değil de bu sefer 250 milyon izleyebileceği bir transfer yapacaktır G.Saray yönetimi"
Ersin Düzen: "G.Saraylı taraftarlar, İcardi'nin kalmaması durumunda çok büyük üzüntü yaşayacaklardır. Ama ben eminim ki İcardi başka yere giderse bu G.Saray yönetiminden kaynaklı bir gidiş olmayacaktır. Çünkü başkan '3 tane sponsor hazır' dedi."
Yalanları ortaya çıkınca erkekler
kendi yorumu. ciddiye almam söz konusu olamaz.Ersin Düzen: "İcardi için bir bütçe ayırmış G.Saray yönetimi. İcardi olmasa bile İcardi kalitesinde, taraftarların belki de yine bir şarkıyı hit yapabileceği, 150 milyon değil de bu sefer 250 milyon izleyebileceği bir transfer yapacaktır G.Saray yönetimi"
Ersin Düzen: "G.Saraylı taraftarlar, İcardi'nin kalmaması durumunda çok büyük üzüntü yaşayacaklardır. Ama ben eminim ki İcardi başka yere giderse bu G.Saray yönetiminden kaynaklı bir gidiş olmayacaktır. Çünkü başkan '3 tane sponsor hazır' dedi."
Burkay'a guveniyorum.artık 4 hakkın var. bilmiyor musun?
KabulIcardi, kalma şartlarını Galatasaray Yönetimi'ne iletti!
(@343_digital)