- 6 Eylül 2014
- 94.517
- 65.216
- 4.608
Milletvekilimizin dokunulmazlığı var herhalde biliyorsundur. Gece yarısı evinden alirlarsakin ol renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletvekilimizin dokunulmazlığı var herhalde biliyorsundur. Gece yarısı evinden alirlarsakin ol renktaş
İcardi Arabistan yolcusu dersen ihracını talep ediyorum.Değerli arkadaşlar iki ciddi gelişme mevcut biri güzel biri üzücü olmak üzere herkesi bu alana davet ediyorum.![]()
biz de seviyoz da olumsuz değil pek yav reis çok iyi paraDeğerli arkadaşlar,
İtalyan aygırımıza gelen 32.5 milyon euroluk teklif mevcut, vedalaşacağız sanırım kulübü teyit ettiremedim henüz.
Kalmasını ve CL de oynamasını bu forma ile çok isterdim.
Üzücü haberimiz bu.
Değerli arkadaşlar,
İtalyan aygırımıza gelen 32.5 milyon euroluk teklif mevcut, vedalaşacağız sanırım kulübü teyit ettiremedim henüz.
Üzücü haberimiz bu.
Baska yok muDeğerli arkadaşlar,
Üzücü haberimiz bu.
Denemekten zarar gelmez.
00:40ı bekliyoruz senden ötürükötü buysa iyi haber
icardiyi aldık
kötü buysa iyi haber
icardiyi aldık
Bizimkilerin önce kendilerini kanıtlamaya ihtiyaçları var şuan guvenilerek ilk 11'e sürülecek oyuncu pek yok gibi. Çoğunun fiziksel eksikliği var ikinci ligde maç kondisyonu geliştirerek gelmeleri lazım.gelir
kendi altyapindaki oyuncuna daha ne kadar haksizlik yapilcak rezo
![]()
Zeki Amdouni - Oyuncu profili 26/27
Zeki Amdouni, 25, İsviçre ➤ Burnley FC, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 4 Ara 2000, Genève, İsviçrewww.transfermarkt.com.tr
Her konuda anlaşıldı. (Gurbetcim.net)
Değerli arkadaşlar,
Üzücü haberimiz bu.
Kim bu yav![]()
Zeki Amdouni - Oyuncu profili 26/27
Zeki Amdouni, 25, İsviçre ➤ Burnley FC, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 4 Ara 2000, Genève, İsviçrewww.transfermarkt.com.tr
Her konuda anlaşıldı. (Gurbetcim.net)