- 3 Temmuz 2012
- 139.857
- 88.147
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada ben nöbetten ban yemek istiyorum.bu duyum işleri beni geriyor.meliksahı engellesem bile,konusulcak mesajları. @Alper Altun abi bu nöbetten beni mıhla

tipe bak yav puhahahabu arada ben nöbetten ban yemek istiyorum.bu duyum işleri beni geriyor.meliksahı engellesem bile,konusulcak mesajları. @Alper Altun abi bu nöbetten beni mıhla
dostum sen kalmalısınbu arada ben nöbetten ban yemek istiyorum.bu duyum işleri beni geriyor.meliksahı engellesem bile,konusulcak mesajları. @Alper Altun abi bu nöbetten beni mıhla
3-4 adet teklif var hangisi onu teyit ettiremedim yalancı konuma düşmek istemiyorum hepsi bu.teklif biliniyor
ama kulüp bilinmiyor
enteresan
uykumuzdan etti bizi üstad yapmameliksah
1 gunde 2 haber olmaz diyerekten
diger haberi yarın verse ayıp olur mu arkadaşlar
Sergen kaçıncı kadehtesinbu arada ben nöbetten ban yemek istiyorum.bu duyum işleri beni geriyor.meliksahı engellesem bile,konusulcak mesajları. @Alper Altun abi bu nöbetten beni mıhla
iyi ya da kötü bişey duymak istemiyorum.yabancı basın yeterli.zanilo haberlerine de kıl oluyorumniye geriliyon![]()
heabu arada ben nöbetten ban yemek istiyorum.bu duyum işleri beni geriyor.meliksahı engellesem bile,konusulcak mesajları. @Alper Altun abi bu nöbetten beni mıhla
O konum nedir ha kınıyorum.!!teklif biliniyor
ama kulüp bilinmiyor
enteresan
reis bu teyit ettirme nasıl oluyor3-4 adet teklif var hangisi onu teyit ettiremedim yalancı konuma düşmek istemiyorum hepsi bu.
Haberleri yarim yarim versin sonuna da „to be continued“ yazsinmeliksah
1 gunde 2 haber olmaz diyerekten
diger haberi yarın verse ayıp olur mu arkadaşlar