Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.427
- 18.623
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk’e gitmesinden yeğdirAraplara gidiyormuş zaten
İşte geçen bundan bahsettimAHAHAHAHA BEYLER SİKECİLERİN patent ve marka kurumunda güncel logosu aşağıda buyrun beyler tescilli 5 yıldızlı logo
Ekli dosyayı görüntüle 206923
LGBTİ+Q destekçisiyim
Akpliyim
Gsliyim
Dinsizim
Transfer taraftarıyım
Ne yapabilirsiniz?
Arap tataftarlar heycanlandi
Yakistiramadim Dayı.. Elalemin oğlu 17 yasinda cikiyor Ucl maclarina.. 32 yasindaki Alex Sandrodan cok daha iyi olur savunmasal anlamdada Angelinodan daha iyi bence.şampiyonlar liginde malamat etmesinler kazımcan oglanı???
LGBTİ+Q destekçisiyim
Akpliyim
Gsliyim
Dinsizim
Transfer taraftarıyım
Ne yapabilirsiniz?
+Q ne ?LGBTİ+Q destekçisiyim
Akpliyim
Gsliyim
Dinsizim
Transfer taraftarıyım
Ne yapabilirsiniz?
LGBTİ+Q destekçisiyim
Akpliyim
Gsliyim
Dinsizim
Transfer taraftarıyım
Ne yapabilirsiniz?
Queer+Q ne ?
Millet 38 yaşında golcü aldık diye seviniyor. Dert etme kendineHerkese
İyi gunler dilerim
30dan gun aldik moraller bir miktar bozuk
haklısın rengim kendimden utandım özür diliyorumYakistiramadim Dayı.. Elalemin oğlu 17 yasinda cikiyor Ucl maclarina.. 32 yasindaki Alex Sandrodan cok daha iyi olur savunmasal anlamdada Angelinodan daha iyi bence.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
icardiyi severim ayrı konu ama çok üzülmem giderse hele Arabistan’a giden adam için gram üzülmem burda önemli olan husus icardiyi almamak yasa alamamak değil yerine aldığın adamı iyi seçmek lazım aslında sezon başından beri şahsi düşüncem icardi gibi değil se biraz takımı oynatan adam lazım bize icardi mesela daha çok ayağa kafaya bekleyen adamdı