Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Gunaydin arklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica isterse 10 m euro ve üstüne satabiliyor, onun dışında tjk kendi haklarını satabilir mi, pek sanmıyorum. Benfica’nın ol veriyor olması lazım.
Güzel kombinasyon mevcut şartlardabelli ki icardiyi ağustosa kadar zorlayacağız.
elemeler için bir rashica hamlesi çoğu şeyi çözer aslında. kafadan 4-5 farklı kurgu çıkarabiliriz.
rashica - zaniolo - kerem
mertens
rashica - mertens - kerem
zaniolo
zaniolo - rashica - kerem
barış alper
rashica - barış alper - kerem
zaniolo
Bu sezon şampiyon fener olacakdouble şampiyonluk istiyorum!!!
Bence Arsenal'da olmazCity'e kararını bildirecek sözleşme uzatıp kalabilir ayrılırsa Barcelona işi olmaz ya Arsenal ya Dortmund ya da biz oluruz.
Medical Park karşılasın masrafları bol bol foto paylaşırız gs hesabındaKaça verir manu?
![]()
Donny van de Beek - Oyuncu profili 25/26
Donny van de Beek, 28, Hollanda ➤ Girona FC, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 18 Nis 1997, Nijkerkerveen, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Sabah sabah bi git biraderNelsson 13 milyondan fazla etmez
Bu da hayatın bir gerçeği
Nelsson 13 milyondan fazla etmez
Bu da hayatın bir gerçeği
Fikrine saygı duymakla birlikteBütün maçların tamamını izledim icardi tam olarak prime gomis dönemindeki kadar aktif değil saha içinde he tabi daha önemli golcü bu bir gerçek bizim takımda forveti besleme sorunu var ona rağmen iyi gol attı ancak demek istediğim şu kanatlarımız ve beklerimiz orta kesme özürlüsü biraz bu sorunu çözersek forvette kimin oynadığının pek önemi kalmaz Dembele bile gelse iş yapar
Evet evet evetOliviera yerine bakasetas ister misiniz?