Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.166
- 12.377
- 1.823
Tavaressss
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat et mıhlanmaTavaresi 1 ay önce söylemiştik
18.00de os için düşünülen ismi paylaşacağım bildirimleri açın
Rashica derken eldekinden olmayalım lan kalaın raşik istemiyoruz
Aylardır ahmeti günlerdir melikşahı banlamayan alper beni atmazDikkat et mıhlanma
Ben bu transfer döneminde bu tarz hamleler bekliyorum maliyeti fazla olur ama getirisi de fazla olur diye düşünüyorum suanki kadronun üstüne koyup başarı odaklı olmalıyız.Onun maliyeti x2 olur en az Rashica’nın
Fransa’ya gider muht
Her Manisaya kiraladığımız Atleticoya, Barcaya gidecek diye bir şey yok ama iyi fikir.iki sezondur portekiz liginde ful ilk 11 oynayan adamı pişmesi için vestel manisaya mı kiralayacagız?
futbolcunun %50 sini satmak diye birsey yok. gedson'un sozlesmesi bjk ile. gedsonu almak isteyen kulup sozlesme fesih bedelini bjk'ye oder. yani bjk benfica'ya sormadan istedigi rakama gedson'u satabilir.Bu gedsonun yüzde 50 işi nasıl oluyor, tinerciler benficaya sormadan yüzde 50 sini satıp oyuncuyu gonderebiliyor mu yoksa benficaninnda onayı şart mı ? Yani x bir klüp bjkden sadece yüzde 50 sini alıp oyuncuyu transfer edebilir mi yoksa hepsini ödemek zorunda mı?
Bence en kötü eşit olur..Bu seneki kadroyuda çok abartmamak lazım.Boey nellson ve icardi bu sene olmazsa epey güç kaybı olacak, elbette yerine adamlar gelecek ama bence kadro geçen seneki kadar güçlü olmayacak, belki daha derin olabilir
Denis Zakaria o işte Chelsea deisviçrenin ortasahasında son maçlarda siyahi bir zekeriya görmüştüm o çocuk nerde oynuyor bilmiyorum ama tam potansiyel adam
hayır juve
Adamlar bekleyip bekleyip buyuk takimda kalan bir iki oyuncuyu belese kiralayip voleyi vuruyor yine son gun iki adam getirirlerBu sene en kötü transfer sürecini muhtemelen beşiktaş geçirir gibi duruyor. Ellerinde satabilecek tek oyuncu Gedson var onunda %50 bonservisine sahipler 20'ye satılsa sadece 10 m euro bütçe açabiliyorlar onu satsalar yerini dolduramazlar. Muhtemelen seneye rotasyonları yine dar olacak hem Avrupa hem ligi aynı anda götüremezler.