Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikardi-kerem uyumu mükemmeldi bu sene.. raşit tripsiz gayet iyi görev adamı iyi oyuncu da. sercio yetmez oraya bir adam lazım. bir de sol bek.. ikardi, raşit, orta saha, sol bek.. sonrası zaten her yönden elimiz çok kuvvetli olur. fırsat transferi yakalarsak ne ala.

Rashica yerine şu olur mu bu olur mu denilen topçuların %90'ı savunma zaafiyeti yaratacak belli bir standardı olmayan adamlar. Tamam 10 milyon falan verilmesin de muadili adam bulmak da çok çok zor Rashica'nın. Çok kritik hamle onun bonservisini almak.
Savunma zaafiyetini rashica veya bu tarz oyuncularla kapatmak zorunda değiliz. Bu konudaki çözümü yanlış yerlerde arıyoruz.
Takım olarak top rakipteyken sahaya doğru yayılırsak bu sorun en aza iner. Orta sahayı da temposuz yumuşak adamlardan kurmamalıyız.

8+3 kuralı nedeniyle hiçbir yerli oyuncumuzu satmamalıyız. Yabancı oyuncuların yeri doldurulur da yerli mümkün değil.

Ben yönetici olsam Barış Alper Yılmaz’ı son dönemdeki çıkışı ile 20 milyon Euro dan aşağı vermem

Muslera
Boey nelson abdül kazım
Rashica toreira x kerem
Sörloth icardi

Hadi inş

Defans yönü iyi mi

Keremin aksine oyun kurucu olarak vasat izlenimi verdi bana. Pek de gerekli degil gerci

Iyi oyuncu ama tjklileri tercih eder b ihtimalle
cok iyi degil cok kotu de degil.
zaten bana kalsa rashica giderse yerine ortalama adam almam baris alper yilmazi oynatirim. muhtemelen ligde rashicadan sonra defansa en cok yardim eden kanat oyuncusu bay'dir.

Bak icardinin bizde oynadığı topa lafım yok ama Avrupa’da hiç bir takımda interdeki çıkış zamanları hariç tutunamadı bu adam özel yaşantısı nedeniyle ve bonservisi alındığında boşlayıp salmıyacağının garantiside yok kafamda çok büyük soru işareti bu yönü
Renktaş İcardi Avrupa'da kaç takımda oynamış ki

Benim bildiğim bir sene Sampdoria var sonrası İnter ve Psg

Adamın kariyeri bu 3 kulüp ve bizden ibaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt