Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey de marcao gibi kulübün elini zayıflatacak açıklama yapmış, iyi olmadi

Birde telefondan yazdığım için pek uzun ve anlamlı yazamıyorum kusura bakmayın

Boey 25 milyondan aşağı gidemezsin kardeşim. Tek bir kariyerinde İlk kez CL ye çıkma ihtimalin var görende ptt ye düştük sanacak. Kademe yükseltmişken.

Sacha Boey: "Sezon başında Galatasaray, Avusturya'da antrenman yaparken beni ikinci takıma gönderdi. Bunun nedeni ise yeni teknik direktör Okan Buruk'un sezon öncesi dönemi bir hafta öne almak istemesiydi. Ben zaten tekerlekli sandalyedeki büyükannemle tatildeydim. Haberi daha iki gün önce duyduğum için orada olmak mümkün değildi, özellikle de büyükannem o haldeyken. Yani herkesten bir hafta sonra geldim."

Bizim futbolcular pazarlık konusunda elimizi kolumuzu bağlıyorlar bu yüzden istediğimiz bonservis fiyatlarını alamıyoruz

Raşitsa haterlığını ne zaman bırakacaksın

Şöyle konuşuyosunuz futbolu bilmediğinizi bilmeyen üyeler etkilenip adamı karalıyo

İcardiden bile daha önemli raşika
Oyuncu grubuna göre söylüyorum. Hücumda tikaniriz ben bir kanat daha bekliyorum olması lazim

Sana futbol ogretirum ulan ben. Gel kurs vereyim sana

boey ve nelson'a teklif gelmesi halinde kolaylık sağlanacağı söylenmiştir yüksek ihtimalle

tabi kulüpler fiyatı düşürmek için oyuncular üzerinden açıklama yaptırıyor olabilir. geçen sene nelsson da benzer bir açıklama yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt