Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop socar ile görüşmeyi ağzından kacirdi

Boey de Marcao v2 olacak gibi duruyor. Oynamak istemeyen adamı oynatamazsın bu arada. Olur da kalırsa ben çok bir performans vereceğini zannetmiyorum.

Rashica için max bonservis 4 milyon Euro. Geçsinler 8-10 istemeleri, 27yaşına gelmiş İngiltere’de tutunamayıp Türkiye’ye kadar gelmiş oyuncuyu 8 milyona kimseye satamazlar. O istedikleri para oyuncu geçen sene premier lige gidip az buçuk kendini gösterse olurdu.
Norwichin bu oyuncudan kazanacağı max para taş çatlasın 4+1(bonus) adamın en parladığı döneminde senin aldığın para 11 milyon ne anlatıyorlar acaba.
Hayali bıraksınlar derim.
Birlesik Krallik ülkelerini saymazsak en yüksek bonservisle sattiklari oyuncu 2,3m euro
5 verecegimizi sanmiyorum.

aynı bölgede yıllık 2.5 civarı maaş alan oliveyra varken paredese 5 milyon mu verecekler? o zaman haberler gerçeği yansıtmıyor ya da yönetim kafayı yemiş.
Paredes gelecekse brüt maaşı o civarda olacaktır yani o seviyede birini alırsak oynatmak için almak gerekiyor, bu ikisinin olduğu yapıda da Sergio taca çıkıyor ya da üçlü oynanacak.

araplar kimleri alacaksa alsin, ikilemde kalmayalim artik.

Yav ne bekliyordunuz? Kici kirik tr liginde kalmak isteyecegini mi sandiniz boeyin? Teklif bizi tatmin ederse satariz. Etmezse kalir. Oturup da aglayacagini veya oynamamazlik yapacagini sanmiyorum kendi kariyeri icin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt