Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.941
- 11.261
- 1.838
hem icardi hem dembele namumkunDembele beles kontenjanindan gelir ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem icardi hem dembele namumkunDembele beles kontenjanindan gelir ins
Marcao da diretmişti gitmek için, kampa katılmamıştı. En az 2-3 milyon daha fazla alırdık normalde mesela.Marcao ile Boey'in durumu hiç bir noktada bir değil ki nasıl Marcao v2 olacak?
Yasaklar çiğnenmek içindir.arena yasak
morutanin opsiyonu daha dusuktu kimse kullanmadiBir kac ay önce sanki Rangers Morutani istiyor diye haber vardi. Bayernden kiraladiklari Tillmani 6 milyona almaya calismislar ve Bayern red etmis. O parayi bize versinler ve Morutan onlarin olsun
Daha düşük değil 5.7 milyondu 3 milyon verrmek istediler kabul etmedik.morutanin opsiyonu daha dusuktu kimse kullanmadi
Marcao'nun sözleşmesi bitimine 1 yıl kalmıştı, Marcao sahada takım arkadaşına vurmuştu, Marcao'nun tek talibi vardı. Boey'de bu durumların hiç biri yok sözleşme süresi bile buna benzer olmamasına engel. Talipleri daha çok, saha içinde disiplinsiz hareketi olmadı.Marcao da diretmişti gitmek için, kampa katılmamıştı. En az 2-3 milyon daha fazla alırdık normalde mesela.
Boey de benzer hareketlerde bulunabilir. O vibe'ı veriyor açıklamalarından. Kalırsa çok verim alabileceğimizi zannetmiyorum. Bu sene transfer yapmak için insanüstü oynadı. (iyi oyuncu ona lafım yok)
tamam iste ust sinir 5.7 imis. daha fazlasina satamayiz.Daha düşük değil 5.7 milyondu 3 milyon verrmek istediler kabul etmedik.
5.8 veren olsa pisa opsiyonu kullanip kar ederdiNiye satamiyoruz anlamadim? O opsiyon tek Pisa icin gecerli. Adamlarin birde ay sonuna kadar zamani varsi, isterse baska takim gelip 5,8 verse o takima suan Morutani satamayiz.
Hagi ile takas edelim.Bir kac ay önce sanki Rangers Morutani istiyor diye haber vardi. Bayernden kiraladiklari Tillmani 6 milyona almaya calismislar ve Bayern red etmis. O parayi bize versinler ve Morutan onlarin olsun
PL hayali kurup da takımda kalırsa bu işten zararlı çıkabiliriz. Nelsson bile transfer yapamayınca sezon başında sallanmıştı ciddi bir şekilde ki adam yürüyen profesyonellik. Boey fazla duygusal bir tip. Çok aidiyet hissettiğini de düşünmüyorum ayrıca. Her fırsatta GS'yi basamak olarak gördüğünü söylüyor zaten. Bu anormal bir şey değil, ama her fırsatta bunu dile getirmesi hoş değil. Bulunduğu konumdan mutlu olan adam bunları söylemez zaten her fırsatta. Adam salın beni gideyim diye bağırıyor.Marcao'nun sözleşmesi bitimine 1 yıl kalmıştı, Marcao sahada takım arkadaşına vurmuştu, Marcao'nun tek talibi vardı. Boey'de bu durumların hiç biri yok sözleşme süresi bile buna benzer olmamasına engel. Talipleri daha çok, saha içinde disiplinsiz hareketi olmadı.
o is oyle kolay degilPL hayali kurup da takımda kalırsa bu işten zararlı çıkabiliriz. Nelsson bile transfer yapamayınca sezon başında sallanmıştı ciddi bir şekilde ki adam yürüyen profesyonellik. Boey fazla duygusal bir tip. Çok aidiyet hissettiğini de düşünmüyorum ayrıca. Her fırsatta GS'yi basamak olarak gördüğünü söylüyor zaten. Bu anormal bir şey değil, ama her fırsatta bunu dile getirmesi hoş değil. Bulunduğu konumdan mutlu olan adam bunları söylemez zaten her fırsatta. Adam salın beni gideyim diye bağırıyor.
Sacha Boey: "Hayatımda ilk kez bu kadar çok sevgi gördüm. Karşılığında her şeyinizi vermek zorunda hissediyorsunuz. Galatasaray çok büyük bir kulüp, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Bu zevki başka yerde bulamazsınız." (So Foot)PL hayali kurup da takımda kalırsa bu işten zararlı çıkabiliriz. Nelsson bile transfer yapamayınca sezon başında sallanmıştı ciddi bir şekilde ki adam yürüyen profesyonellik. Boey fazla duygusal bir tip. Çok aidiyet hissettiğini de düşünmüyorum ayrıca. Her fırsatta GS'yi basamak olarak gördüğünü söylüyor zaten. Bu anormal bir şey değil, ama her fırsatta bunu dile getirmesi hoş değil. Bulunduğu konumdan mutlu olan adam bunları söylemez zaten her fırsatta. Adam salın beni gideyim diye bağırıyor.
20 azYok öyle her önüne gelene kolaylık sağlamak. Oh ne güzel ya.
Gitmek istiyorsa 20 Milyonluk teklif getirsin, sonra nereye istiyorsa gidebilir.