Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PL hayali kurup da takımda kalırsa bu işten zararlı çıkabiliriz. Nelsson bile transfer yapamayınca sezon başında sallanmıştı ciddi bir şekilde ki adam yürüyen profesyonellik. Boey fazla duygusal bir tip. Çok aidiyet hissettiğini de düşünmüyorum ayrıca. Her fırsatta GS'yi basamak olarak gördüğünü söylüyor zaten. Bu anormal bir şey değil, ama her fırsatta bunu dile getirmesi hoş değil. Bulunduğu konumdan mutlu olan adam bunları söylemez zaten her fırsatta. Adam salın beni gideyim diye bağırıyor.

Boey kadar sahada herşeyini veren çok az adam izledim

Gerek bu dijital proje gerekse stad sponsoru hep yakında açıklayacağız 2 ay önce de yakında açıklayacaklardı hala yakında açıklıyorlar bu konuda sınıfta kaldı yönetim.
Sponsorluk olayinda bizim yonetimler hep sinifta kaldi. Bjk nasil oluyor da vodafone rain o su bu buluyor bizimkiler calismiyor

Ikardi son gunune kadar kalmasin, o riske girmemek lazim. Forveti ne cabuk bitirirsek o kadar iyi. Yeni forvet gec gelirse alisim sureci vs. derken baya surer.

Bu da golcü oldu otuzundan sonra

Bu adam tam bı baş belasiydi , çok rahat penaltı alma yeteneği vardı ,fenerliker icardi gitti diye seviniyor ama bende vale gitti diye sevinenlerdenim. Anadolu takımlarının kasap sakar defanslarini çok rahat geçip penaltı alıyor sahtekar müptezel

Bi yandan Icardi yi bekliyoz, onu beklerken bir ton striker elimizden kacacak cabuk karar versin uzamasin bu is kötü olur

en son fransa liginin 7.sinde forma giyen dembele bile posta koymaya calisiyor yedek olmam diye
sen kimsin yav
o takimin kaptanini gecen sene 2.5m euro'ya alip rotasyonda kullandik

takima ve taraftara negatif enerji verecek türk oyuncu istemiyorum. taylan, kilinc ve son olarak bu sene hoca tarafindan hic oynatilmayan yusuf böyle isimler bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt