- 5 Eylül 2014
- 85.970
- 72.284
- 4.513
icardi olsa da olmasa da gelmelidembele bizde iyi oynar
icardi'nin gol sayısına da ulaşabilir.
icardi olmuyorsa direkt gelsin
dembele 20+ gol atar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi olsa da olmasa da gelmelidembele bizde iyi oynar
icardi'nin gol sayısına da ulaşabilir.
icardi olmuyorsa direkt gelsin
berkay 10 no degil miBerkay eşeğini kupa finalinde hiç beğenmedim. Taylan ve Berkan'ın gerisinde bir isim
Hayır yanlış biliyorsun yav, takımdaki herkes gönderilip 86 tane dıransfer yapılmalı.Morutan gecen sene o karmakarisik kaos dolu sezonda bile 4-5 tane mac aldi iyi performanslar da gosterdi ezbere rumen cop ehihi diye dolanmanin anlami yok.
2. Devre it oglu it torrent babeli oynatti morutan yerine, belki tamamen kazanabilirdik cocugu.
Potansiyeli oldugu asikar. İyi oyuncularla performansi yukari cikabilir ama mevkisinde cok oyuncu var problem orada.
Cekingenlik problemini de italyada atmis olabilir.
Evettaylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem dayak yer miyim
Berkay eşeğini kupa finalinde hiç beğenmedim. Taylan ve Berkan'ın gerisinde bir isim
Burasi socar, buraya gelene socarlarSocar stadyumu sonunda gerçek mi oluyor.
Kim soyledi rts? Yoksa meliksah mi?Boey meneceri geliyormuş yüksek ihtimal gidiyor.
pekiii zeki müren de bizi görecek miBen şunu anlamıyorum mesela bir TD var takımda başarısız onu kovunca tüm parasını verip gönderiyorsun sonra başka TD ile anlaşıyorsun ya arkadaş öyle yapacağına adamı kovma yeni TD ile anlaş o adama da klüpte futbol topu ile ilgili bir görev ver zaten kendi gitmek isteyecektir hemde tazminattan kurtulursun =)
Elin Italyanin yaptiklarina bak, bazilarda bir tane tweet atmiyor. :red:
İtalyanlar aslen Türk'tür
nöbet dışı konuşmak yasak üstatTürkler aslen kimdir?
taylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem da
İtalyanlar aslen Türk'tür
nöbet dışı konuşmak yasak üstat
genel sohbete geliniz
Burda kendini bulur .Ona bi sarki buluriz bide tombili bi gaci tamamdir.Önceden bende istiyordum ama kendisine saygısı yok o herifin 37 lik dzekonun yedeği oldu o kilolarla. Daha iyi bir geleceği varken b.k etti herseyi