- 26 Eylül 2012
- 122.240
- 73.014
- 5.068
taylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem dayak yer miyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem dayak yer miyim
Fm'de sheffield utd denediniz mi fm üstadı.nöbet dışı konuşmak yasak üstat
genel sohbete geliniz
Zorutanin 1 sezon mertens ile takilmasi faydali olabilir.taylan ve cicaldau tesise ayak basmasın mümkünse...
morutan italyada az biraz toparladıysa bu takımda ona erkek olmayı öğretecek topçular bulunuyor. mata kontenjanını morutana vermekte güncel kadromuza takviyedir, güçlendirir.
yusuf kira ya da şut.
O torrent denilen adam Galatasaray'a çok büyük zarar verdi, o adam o sezon kimi oynatmadiysa kime "bu futbolcu değil" dediyse o futbolcu büyük yetenek demektirMorutan gecen sene o karmakarisik kaos dolu sezonda bile 4-5 tane mac aldi iyi performanslar da gosterdi ezbere rumen cop ehihi diye dolanmanin anlami yok.
2. Devre it oglu it torrent babeli oynatti morutan yerine, belki tamamen kazanabilirdik cocugu.
Potansiyeli oldugu asikar. İyi oyuncularla performansi yukari cikabilir ama mevkisinde cok oyuncu var problem orada.
Cekingenlik problemini de italyada atmis olabilir.
8 numarayı yedekleyecekse kalmasını isterim. Taylan'ı hiç alakası olmayan 6 numara pozisyonu bitirdi.taylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem dayak yer miyim
Mertens bu sezon sonu bizden ayrılır yedek kontenjanında Morutan olabilir.İyi bir takım da daha başarılı olabilir.Rashicafelan diyoruz ama 5 gol 6 asist le oynadı bu sezon Morutan da 3 gol 5 asist yapmışti Rashica daha fazla ilk 11 oynadı ben seviye olarak aralarında çok bir fark göremiyorum.Zorutanin 1 sezon mertens ile takilmasi faydali olabilir.
Doğru ama rashisca kadar defansif katkı verir miMertens bu sezon sonu bizden ayrılır yedek kontenjanında Morutan olabilir.İyi bir takım da daha başarılı olabilir.Rashicafelan diyoruz ama 5 gol 6 asist le oynadı bu sezon Morutan da 3 gol 5 asist yapmışti Rashica daha fazla ilk 11 oynadı ben seviye olarak aralarında çok bir fark göremiyorum.
Mertens bu sezon sonu bizden ayrılır
Muslerayla beraber gol yedirsinler diye mi kalmasina sicak bakarsin?taylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem dayak yer miyim
Muslera her futbolcuyla golü yedirmeye yetenekli biri.Muslerayla beraber gol yedirsinler diye mi kalmasina sicak bakarsin?