Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi sadece muhteşem bir futbolcu değil çok fazla çocuğu Galatasaraylı yapıyor bundan 40 sene sonra Erden Timur gibi yöneticiler çıkıp ben çocukken Icardi sayesinde Galatasaraylı oldum diyecek yöneticiler çıkacaktır tıpkı 90 jenerasyonunun Hagi sayesinde Galatasaraylı olduğu gibi yani kendisi bir futbolcudan öte bir figür o şekilde değerlendirmek lazım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fy6AJCuWYAIYlAW

sonra niye şampiyon olamadık
Bunların hepsinin şifreleri ne?

GS1905 falan mı.

Zaniolo 30+
Nelson 25
Boey 20

Toplam 75m Euro’ya istedikleri yerlere gidebilirler. Biz 50m Euro’ya şahane takım kurarız şampiyonlar ligine kalıp 35m euro da oradan alırız.

rodopla çatincalı fazla üfürmüş.nevzat mayıstan beri totenham ve bournemothu söylüyo.ikisi de sampiyonlar liginde değil,devre arası zaten reddetti zaniolo bournemothu

Sacha Boey: "Hayatımda ilk kez bu kadar çok sevgi gördüm. Karşılığında her şeyinizi vermek zorunda hissediyorsunuz. Galatasaray çok büyük bir kulüp, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Bu zevki başka yerde bulamazsınız." (So Foot)
Aynı ropörtajda bunu da diyor ama.

"Galatasaray'dayım ancak daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedefim Premier Lig. Bakalım neler olacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt