Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Takip etmeye yarıyor galiba renktaş.Forumdan birinin ismini tıklayınca takip et var bu ne işe yarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip etmeye yarıyor galiba renktaş.Forumdan birinin ismini tıklayınca takip et var bu ne işe yarıyor
sakın tıklamaForumdan birinin ismini tıklayınca takip et var bu ne işe yarıyor
Şampiyonlar Ligi'nde sivarsa görürüm o krediyi. Banka el koyar o krediyeMusleranin o kredisi var, daylanin yok.
Kaptan yine olağan mertebe kalesini gole kapatmak için elinden geleni yapacaktır.Şampiyonlar Ligi'nde korkuyorum kendisinden. Refleks filan kalmadi herifte
Boey Nelson'un yerlerinin doldurulması, Icardo ve Raşitsa'nın bonservisi. Sol bek+orta saha+yedek forvet+kaşar yedek kalecitransferde bekletin var mı ahbert
Takip edince paylaşımları mesaj olarak mı geliyor bir deneyeyim bakalım @Hasan Çam ı takip edeyim başlangıç olarakTakip etmeye yarıyor galiba renktaş.![]()
Mertensin yerine oyuncu nerdeBoey Nelson'un yerlerinin doldurulması, Icardo ve Raşitsa'nın bonservisi. Sol bek+orta saha+yedek forvet+kaşar yedek kaleci
Off. Sampiyonlar liginde elek ederler zaten. Sanki görende her katildigimizda şov yapiyoruz sanirŞampiyonlar Ligi'nde sivarsa görürüm o krediyi. Banka el koyar o krediye
Karagümrük bayağı gol yedi. Baniya soru işareti. Sinik'e de pas diyorumtr liginden alınabilecek 3 türk topçu var sadece bence
baniya
dogukan sinik
bertuğ
başka yok
Şaka bir yana, dediğin gibi olma ihtimali yüksek. Takip ettiğiniz X kişisi Y konusuna bir yorum yazdı tarzında bildirim geliyordur muhtemelen.Takip edince paylaşımları mesaj olarak mı geliyor bir deneyeyim bakalım @Hasan Çam ı takip edeyim başlangıç olarak
Bu kaleciyle elek olursun evet iyi oldugumuz maçın icine ederse seni hatirlayacamOff. Sampiyonlar liginde elek ederler zaten. Sanki görende her katildigimizda şov yapiyoruz sanir
Bizim seviyemiz el hatta konferans
gönül isterki dimarco çekelim sol beke ama ne yaparsın imkanlar işteBakıyorum da hala Nuno Tavares'i iyi futbolcu sananlar var
İmzamı atarım zortztaylan'ın kadroda kalmasına sıcak bakarım desem dayak yer miyim
itibar suikastine uğruyorum adminler tarafından@Feramuz Kayalar senin o kadar mesajın var sen niye Sarı üyesin senin prof olman lazım
Normalde 2 orta saha istiyorum da para yetmez. Ordan feragat ettim. Taylan dursunMertensin yerine oyuncu nerde