- 6 Eylül 2014
- 94.575
- 65.266
- 4.608
Kabul edemem bunu gerekirse mertens gitsin. O bolge onemli.Normalde 2 orta saha istiyorum da para yetmez. Ordan feragat ettim. Taylan dursun
Mertensi Arabistan'a ugurlayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul edemem bunu gerekirse mertens gitsin. O bolge onemli.Normalde 2 orta saha istiyorum da para yetmez. Ordan feragat ettim. Taylan dursun
Taylan'a tek diyeceğim yaylan olur.
Gruplarda oynayabiliyor. Elemelerde oynayamıyor. Morutan'da öyle olmuştu biz alırkenNelsson - Boey eleme maçlarında oynarsa başka takımda cl maçına çıkabiliyor muydu ?
Ee ona bakarsin en guvendigin topcunun da sicma olasiligi var. Sende bi isim verde o topcu sictiginda bende seni aniyimBu kaleciyle elek olursun evet iyi oldugumuz maçın icine ederse seni hatirlayacam
çıkabiliyorNelsson - Boey eleme maçlarında oynarsa başka takımda cl maçına çıkabiliyor muydu ?
İcardi gelirse mecbur oturur.Dembele’nin yedek oturmam demesine ne dersin ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben belirtileri soyluyorum. İyi bir oyuncuda sivayabilir eleştirilir. Bu arkadaşın futbolla işi bitmis guvenmiyorumEe ona bakarsin en guvendigin topcunun da sicma olasiligi var. Sende bi isim verde o topcu sictiginda bende seni aniyim
1 sene daha sözlesmesi var. Guvensen de guvenmesende oynayacakBen belirtileri soyluyorum. İyi bir oyuncuda sivayabilir eleştirilir. Bu arkadaşın futbolla işi bitmis guvenmiyorum
dayaklik yorumlar bunlarBen belirtileri soyluyorum. İyi bir oyuncuda sivayabilir eleştirilir. Bu arkadaşın futbolla işi bitmis guvenmiyorum
İcardi gelirse mecbur oturur.

1 sene daha sözlesmesi var. Guvensen de guvenmesende oynayacak
3 gün kaldi gelmesine.İcardi gelirse mecbur oturur.
Ben belirtileri soyluyorum. İyi bir oyuncuda sivayabilir eleştirilir. Bu arkadaşın futbolla işi bitmis guvenmiyorum
ImparatorFTBunların hepsinin şifreleri ne?
GS1905 falan mı.
nasil olcakmis bu ya 2 yildir sakatliktan beli dogrulmadiDortmund Reynayi 20 milyona satmaya hazirmis. Hazard icin 2 milyon istiyorlarmis.
nasil olcakmis bu ya 2 yildir sakatliktan beli dogrulmadi