- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
kimse gitmez takımdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech gibi adam için istisna yapılabilir ama bu sığır da uyuşturucu kaçakçısı Promes ile kankiymiş karakter açısından da hayli problematik duruyor. Olacağını sanmıyorum zaten, herif devre arası buraya gelmektense Chelsea kulübesinde çürürüm dediyse şimdi hiç gelmezTakımımız Mostafa'nın ayrılışından sonra uzun süre sonra şu an ilk defa arap free durumunda. Hazır böyleyken bu durumun bozulmaması lazım bir süre.
Arap istemiyorum takımda.
Biraz abartılı buldum bu yorumutavares ne ki
morutan'i futbolcu sananlar var
Tamam da arada çok geniş bir seviye farkı var. Tavares oynayacağına Kazımcan oynasın. Dimarco gelirse tarihimizin en iyi sol bekleri listesine tepelerden giriş yapar. Tavares'i izleyip de isteyen bir kişi bile olduğunu sanmıyorumgönül isterki dimarco çekelim sol beke ama ne yaparsın imkanlar işte
Hangi kanalda ?
al sana duyumcu,yalanda söylemez ilgi cekmek icin1 saat önce Ankara - Gölbaşında Tesislerde kutlamalara katıldık Sevgli Dursun başkanda geldi kupayıda getirmişler saolsunlar vala herkes aynı soruyu sordu malum icardi başkan bol bol gülümseyerek inş olacak dedi herkese.

Bu parayı veremeyiz gelmesin
Ben şunu anlamıyorum mesela bir TD var takımda başarısız onu kovunca tüm parasını verip gönderiyorsun sonra başka TD ile anlaşıyorsun ya arkadaş öyle yapacağına adamı kovma yeni TD ile anlaş o adama da klüpte futbol topu ile ilgili bir görev ver zaten kendi gitmek isteyecektir hemde tazminattan kurtulursun =)