Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
bu jalminha ile meliksah aynı kişi mi acaba
bi sus olm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu jalminha ile meliksah aynı kişi mi acaba
gidip yemegimi yiyeyim![]()
al sana duyumcu,yalanda söylemez ilgi cekmek icin![]()
bu tercih meselesi degil. oyle bir maas veremeyiz.Ben başkan olsam 9 milyon Euro’yu veririm. Gomis’e 1 vermemek için Diagne’ye 13 sadece bonservis verdik.
Bomboş adamlara basarız o zaman parayı daha önce yapılanlar gibi.bu tercih meselesi degil. oyle bir maas veremeyiz.
seni bildiğim için sana inanırım zatenVala 12-13 yıldır buradayım duyum muyum bilmembu seneye nasip oldu başkanla tanışmak dünkü fner kongresinden sonra bizim ortamı görmek baya iyi geldi inanın arada uçurumdan öte şeyler var neyse hayırlısı bakalım.
tavuklu mantar corbasısandöviç mi
bombos adamlara da basamayiz 9 m euro maasBomboş adamlara basarız o zaman parayı daha önce yapılanlar gibi.
Gomis yerine ödenenlere bak toplamda ne rakamlar ödenmiş, İcardi’ye ben başkan olsam bu tutarı sponsorlar ile ödeyecek gücüm olsa bir dakika düşünmez alırım. Bu benim görüşüm sen almabombos adamlara da basamayiz 9 m euro maas
turk almamiz lazim kimi alicazBerkay Özcan denen eşşek asla gelmemeli. Kupa finalinde Fener'e satışın baş mimarlarından