Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vereceği katkı neredeyse garanti denebilecek teknikte ve fizik olarak çaptan düşmemiş bir sol bek bulamıyorsak (Angelino, Guerreiro, Reguilon vs.) orada düşük maliyetli bir scout transferi kovalayıp (örn. zamanında bize yazılan Omar Campos) bu genç oyuncuyu Kazımcan'la kapıştırma yoluna gitmemizi isterim. Artacak bütçeyi de Icardi'ye maaş olarak veririz
Bek oyuncusu için cok para verilmesine karşıyım ben 1 bekin iyi olacak diğeri idarelik olacak 2 si birden bizim için lüks oluyor zaten öyle bir bütçemiz yok o paraya ön tarafa harcansa daha mantıklı.Angelino çok para.

Duyum getirdim

Değerli arkadaşlar,

İtalyan aygırımıza gelen 32.5 milyon euroluk teklif mevcut, vedalaşacağız sanırım kulübü teyit ettiremedim henüz.

Kalmasını ve CL de oynamasını bu forma ile çok isterdim.

Üzücü haberimiz bu.
bu duyum eski yav
hatta yaninda bir de sevindirici duyum vardi ama unuttum neydi

Midtsjö - €975k maaş
Dubois - €1.8m maaş
Oliveira - €2.75m maaş
Mertens - €2.9m maaş (€4m olduğunu iddia edenler de var)

Ben dahil kimse kadrolara bu adamları yazmıyor ama bu seviyelerde para alan oyuncuları bol bol oynatmak zorundayız, teklif gelirse de önlerini açmalıyız. Takımda kalırlarsa 1500-2000 dk. süre almalı bu adamlar

Bek oyuncusu için cok para verilmesine karşıyım ben 1 bekin iyi olacak diğeri idarelik olacak 2 si birden bizim için lüks oluyor zaten öyle bir bütçemiz yok o paraya ön tarafa harcansa daha mantıklı.Angelino çok para.
Angelino bonuslarla €8m gibi bir paraya biterse çok demem

Bekin iyisi çok fark yaratıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt