Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.653
- 13.860
- 1.998
Ne diyorBurhan can yine eski kolpalarina basladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorBurhan can yine eski kolpalarina basladi
Ne yapicaz mesela Beka Bekayi bize ne artı katacak sadece hareketli bir oyuncu olması mi isteme sebebin yoksa bize karşı az biraz iyi göründüğü için mi lokomotif maçında?
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hava yağmurlu bugün pesimist gunumdeyimburkay darlama rtaş
Kolpaya kolpa yaparak seni kandırmıştır.Hani engellemistin lan beni düdük
Tinercilerin elindeki hiç bir Orta saha'dan iyi değil bu herif Salih ile karsilastirsam salih'e hakaret olur . Takozun tekibeka beka transferi icin devreye girmeliyiz bjk alıyormus
Yapacagin espriyiKolpaya kolpa yaparak seni kandırmıştır.
O cocugu simdilik sakatlamayalim. Aklini basina toplarsa uc bes ederi var. Oteki kiralikti. Eski sevgili dovmeleri gibi adinin ustunu de kapatabilirsin. Bi resim at bakiim hangi formaymis unuttum.Abi ne bileyim dün aklima geldi bugün de seni görünce yazayım dedim hem bu adamın dişe dokunur performansını da hatırlayamadım tek aklıma gelen sekansı, Belhanda'nin pasında karşı karşıya kaçırmıştı Madrid maçında.
Yusuf Demir'e ayarim bu sezon ama tapusu bizde o yüzden idare edeceğiz gerçi sakatlansa ergen triplerinden daha iyidir
Ben mi daha çok darliyorum Burkay miburkay darlama rtaş
Honorary moderatorburkay darlama rtaş
Bu Liboş çok zıplıyor. Bir gün vuracam bunuYapacagin espriyi
Enver Cenk Sahin direkten dönmüsDUYUM İSTİYORUM
KOLPA BİLE OLUR
yok reis ben kefilim melikşaha kolpa değilGecen dönemde Özgür Ayten vardi haftalarca like kasmak için şov yapıyordu sonra fena patlayınca forumdan tekme tokat kovulmuştu
Yeni Ö.Aytenimiz Melikşah HO
SM-S906B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kyle walkerla zoom aracılığı ilen görüşmüşüzDUYUM İSTİYORUM
KOLPA BİLE OLUR
Geçen haber vardı psg paradesi bedava bırakıyor diye hatta burayada atildi@Barış Savaş wow atacagina cevap ver. Nerde yaziyor paradesin bedava oldugu?