Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.433
- 9.023
- 1.203
Muhtemelen Sergiodan daha iyi 8 numara alamayacağız o yüzden kadroda tutmakta fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Zaniolo kalmak ister kalırsada oynar bu tarz adamlar duygusal yapıda ilgi odağı olmayı severlerbu zanioloyu göndermeye calısanlar yakında fena got olacak hissi geldi birden
Bence teklif edilmiş ama kabul etmemiş oyuncular bunlar. Egoları sarsılmasın, imajları iki paralık olmasın diye açıklama yapmış bu andaval.Bu kötü bir açıklama bence
Bahsettiği isimlere teklif gitmesini istiyor gibi anladım
Keşke bahsetmeseydi
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Ret edenler bunlarBence teklif edilmiş ama kabul etmemiş oyuncular bunlar. Egoları sarsılmasın, imajları iki paralık olmasın diye açıklama yapmış bu andaval.
Biz oyuncu satacakken Kolpacan Terzi:
Biz oyuncu alacakken Kolpacan Terzi:
Kırk yılda bir Torreira tutturmuş, onu da profiline sabitlemiş biri olarak sallama dozajını artırdı bu aralar.
Ben DK sonrası Sergio'yu oynatmaktansa, orta sahaya başka transfer olmasa bile Berkan'ın Torreira ile partner olmasına daha sıcak bakarım.Muhtemelen Sergiodan daha iyi 8 numara alamayacağız o yüzden kadroda tutmakta fayda var.
Boxun icinde ilk 5i zorlar bencedünya futbolunda icardiden daha iyi 10 adet has 9 numara var mı arkadaşlar?
Lautaro ya fena kıl oldum.Boxun icinde ilk 5i zorlar bence
-Benzema
-Lewa
-Kane
-Haaland
-Lautaro/Mauro
gibi