- 3 Haziran 2015
- 56.821
- 65.974
- 4.143
Karı da istiyor mu bi sorsunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet sakinimsen boş agresiflik yapıyorsun şu anda.
valla herşey kendisine bağlı bence, oynamak isterse buyursun kalsın kimse top oynayan zahayı satalım demez ama sosyal medya üzerinden attığı tripler bence bütün bağları kopardıZaha ile hikayenin böyle olması çok üzücü ya. Kalsa acaba değişir mi bir şeyler sorusu hep aklımı kurcalıyor. Zira geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuştu İcardi gibi.
Çoğu ise yaramiyor istikrarlı bir şekildean itibariyle kağıt üzerinde
zaha ziyech zaniolo mertens tete barış kerem yunus
böyle bir hücum arkası var elimizde
2 yıl önceye gidip düşününce inanılmaz bir kalite
Yunus umarim sadece hucumla bu işin olmayacağını biliyordurBen yunustan baya faidelenecegimizi dusunuyorum berkan gibi
Zaten 2si de baya iyi rotasyon oyunculariydi gecen sezon oynamak istedikleri icin gittiler
hele Yunusun gitmeden onceki molde maci felaket iyiydi
Biraz devamlilik katabilmisse kendine ingilterede cok daha ii olur
Yoo ben inandiminandırıcı gelmedi.
üsküdarda hava sıcak mıYunus umarim sadece hucumla bu işin olmayacağını biliyordur
Amrabat son seçenek olur ama MekTominney olsun.Acaba hangisi?
![]()
Scott McTominay - Oyuncu profili 25/26
Scott McTominay, 29, İskoçya ➤ SSC Napoli, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 8 Ara 1996, Lancaster, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Sofyan Amrabat - Oyuncu profili 23/24
Sofyan Amrabat, 27, Fas ➤ Manchester United, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 21 Ağu 1996, Huizen, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Demekki bunlarin Avrupa'da gözü yok. Anamızın ligine bayiliyorlarErden Timur da dedi ya ilk 11 için 2 futbolcu transferi planlanmış zaten. Yedek için de üç futbolcu yeterliymiş ki santrfor olarak yerli düşünülmüş gibi anladım sözlerinden. Hata ediliyor...
Mctominay eksik olarak gördüğüm takım direncini bayağı yukarı çeker. Sağ beke de Boey tarzı birini alırsak mücadele gücü müthiş seviyeye çıkar.Amrabat son seçenek olur ama MekTominney olsun.