- 18 Mayıs 2011
- 53.133
- 57.021
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet simdi babasiyla konustuk, o da dedi ki Kemal'a soyle Neymar geliyormus.
Ziyech’e 50 maç için güvenilmez, oraya da bir oyuncu şart. Bana göre solbek de almamız lazım.![]()
3 transfer ile çok güzel kadro oluyor
En az 25 milyon euro getirsin isteyeni varsa.Okan Buruk simdi satmak istemiyorum dedi ama Boey ornegini verdi
Neymar ister misinpuertas topcu degil
gördüm haberi iş yapar. takım oyuncusu. musah'ın yanına koy. samet falan olacak iş değil. bazen çok şaşırtıcı bi top ile kaleciyle karsı karsıya da bırakıyor. bazen 3mt yanına pas da atamıyor. demirbay gibi adam.
valla bende tum sezon konyasporda izledim , casper heryerde casper.gördüm haberi iş yapar. takım oyuncusu. musah'ın yanına koy. samet falan olacak iş değil. bazen çok şaşırtıcı bi top ile kaleciyle karsı karsıya da bırakıyor. bazen 3mt yanına pas da atamıyor. demirbay gibi adam.
Kerem bir sezonmu gecirdi? Ortaya bi laf atarken az tutarli olun. Adamin istatistikleri ortada.Gercektende bizim Kerem gibi bir sezon gecirmis. Demek ki bu adami almak kumar olacak. Hayirlisi
istatistikleri nasıldı acaba onlar da mühim. top çalma, defansif hamleleri, ortadan alıp top dağıtma durumları.valla bende tum sezon konyasporda izledim , casper heryerde casper.
alirsaniz sabirlar dilerim
Bu nasıl açıklama yav fiyatlar nasıl uçuyorOkan Buruk: "Amrabat ile görüşmedim. Geçen sene görüşmüştüm, son anda Manchester United'a gitti. Önemli bir oyuncu, Avrupa'da fiyatlar uçtu. Kimi sorsanız 20-25-35... Oyuncu fiyatları 2-3 katına çıktı şu anda."