Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet simdi babasiyla konustuk, o da dedi ki Kemal'a soyle Neymar geliyormus.

IMG_2096.webp

Icardi‘den Brezilyali dünya yıldızına mesaj „ZENsiz olmaz“

@Danyal Artemis

Süper Lig'e yükselen Bodrum FK, Alexandru Cicaldau'yu listesine aldı. (DHA)
gördüm haberi iş yapar. takım oyuncusu. musah'ın yanına koy. samet falan olacak iş değil. bazen çok şaşırtıcı bi top ile kaleciyle karsı karsıya da bırakıyor. bazen 3mt yanına pas da atamıyor. demirbay gibi adam.

gördüm haberi iş yapar. takım oyuncusu. musah'ın yanına koy. samet falan olacak iş değil. bazen çok şaşırtıcı bi top ile kaleciyle karsı karsıya da bırakıyor. bazen 3mt yanına pas da atamıyor. demirbay gibi adam.
valla bende tum sezon konyasporda izledim , casper heryerde casper.
alirsaniz sabirlar dilerim

Okan Buruk: "Takıma direkt katkı verecek 4 oyuncu düşünüyoruz. Hem Icardi ile oynayabilecek hem de onsuz oynayabilecek forvet bakıyoruz."

Okan Buruk: "Amrabat ile görüşmedim. Geçen sene görüşmüştüm, son anda Manchester United'a gitti. Önemli bir oyuncu, Avrupa'da fiyatlar uçtu. Kimi sorsanız 20-25-35... Oyuncu fiyatları 2-3 katına çıktı şu anda."

valla bende tum sezon konyasporda izledim , casper heryerde casper.
alirsaniz sabirlar dilerim
istatistikleri nasıldı acaba onlar da mühim. top çalma, defansif hamleleri, ortadan alıp top dağıtma durumları.
mecburi bu tarz adamlara gitmek laızm ya. çok uzun sözlesme yapmadan toparlamak lazım. seneye ne olacağı belli değil. şimdi yaparsın transferleri, seneye de düşersin tekrar. bu adamların paralarını öde falan derken amatöre kadar gidiyor genelde takımlar. o yüzden iskeleti bozmadan birkaç takviyeyle devam etmek lazım. cicildau'yu terim'in takımında beğeniyordum ben. o yapı sürdürülebilir olsaydı su zamana kadar en az 2-3 oyuncu daha çıkarırdık. ha belki sampiyonluklar gelmezdi ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt