Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cicaldau+ bir miktar para= Gökdeniz Bayraktar işi de olabilir hem kanatlar hem de en uçta oynayabiliyordu sanırım Süper ligde oynarken fizik olarak güçlüydü diye hatırlıyorum. Hatta Barış Alper'in bize ilk geldiği hali gibiydi diye hatırlıyorum ama onun kadar hızlı değildi sanırım.

benim öncelikle istediğim 10 numara , 10 no gelince kafam rahatlar ve transfer takibini bırakırım.

yapabilir derken ofnasif ortahsa olabilir olarak bakıyorum işte.

orda iş okan hocada - ofansif 8 gibi bir 10 mu - 9.5 gibi bir "forvet" mi.
Rafa Silva zaten gelse Mertens yerine direk oynar oyle bakmak lazim, zaten bir nevi gizli forvet gibi oynuyor. Bu senin dedigin cocugu alirsak bunu daha cok 8 gibi oynatirsin o bakimdan demeye calisiyorum aradaki farklari olarak. Rafa Silva ayrica her sene cift haneli gol ve asist sayisina ulasiyor hoca bu sebeple de onu istemis olabilir cunku gecis oyununa yatkin bir profile sahip. Biz ofansif bir 8 alirsak, bu sistemde Torreira'nin partneri olabilir mi soru isareti. Daha cok 10 numara gibi oynatalim dersek farkli bir sisteme gecis yapmak lazim hoca da bunu dusunmuyor bence.

Rafa Silva zaten gelse Mertens yerine direk oynar oyle bakmak lazim, zaten bir nevi gizli forvet gibi oynuyor. Bu senin dedigin cocugu alirsak bunu daha cok 8 gibi oynatirsin o bakimdan demeye calisiyorum aradaki farklari olarak. Rafa Silva ayrica her sene cift haneli gol ve asist sayisina ulasiyor hoca bu sebeple de onu istemis olabilir cunku gecis oyununa yatkin bir profile sahip. Biz ofansif bir 8 alirsak, bu sistemde Torreira'nin partneri olabilir mi soru isareti. Daha cok 10 numara gibi oynatalim dersek farkli bir sisteme gecis yapmak lazim hoca da bunu istemez bence.
hocanın isteği ya da kafasındaki farklı gibi zaten benim bakış açımdan.ben hep kafamda ortasahayı 3lü düşünüyorum- yani 10 numara dediğimizi torreira - 8 ile beraber bakıyorum diyelim.

Rafa zaten olurda fazla fazla - para faktöründen arabistan yapacak gibi duruyor kariyer sonunda. 4-5 yıl takılsa adam zaten ihya olur parada.

o yüzden iş Okan hoca'da bitiyor işte - ne istediğine göre değişir.

Mertens zaten bence her halükarda yedek olacak ligdeki bazı rotasyon durumları hariç.

görüciiz.

hocanın isteği ya da kafasındaki farklı gibi zaten benim bakış açımdan.ben hep kafamda ortasahayı 3lü düşünüyorum- yani 10 numara dediğimizi torreira - 8 ile beraber bakıyorum diyelim.

Rafa zaten olurda fazla fazla - para faktöründen arabistan yapacak gibi duruyor kariyer sonunda. 4-5 yıl takılsa adam zaten ihya olur parada.

o yüzden iş Okan hoca'da bitiyor işte - ne istediğine göre değişir.

Mertens zaten bence her halükarda yedek olacak ligdeki bazı rotasyon durumları hariç.

görüciiz.
Hoca'nin aciklamalarina bakarsak Amrabat'i istiyor hala. Yani Torreira & Amrabat yapip (veya benzer profilde birini) orta sahayi gecilmez Cin seddine cevirmek istiyor. Bunu dusunursek, Rafa Silva tarzi profil istemesini anliyorum cunku ileri dortlusunden de gol katkisi bekliyor. Rafa Silva olmazsa hoca yine oraya benzer profilde birini isteyebilir mesela Dybala. Dybala gelir demiyorum sadece ornek veriyorum :)

Hoca'nin aciklamalarina bakarsak Amrabat'i istiyor hala. Yani Torreira & Amrabat yapip (veya benzer profilde birini) orta sahayi gecilmez Cin seddine cevirmek istiyor. Bunu dusunursek, Rafa Silva tarzi profil istemesini anliyorum cunku ileri dortlusunden de gol katkisi bekliyor. Rafa Silva olmazsa hoca yine oraya benzer profilde birini isteyebilir mesela Dybala. Dybala gelir demiyorum sadece ornek veriyorum :)

oda bana enteresan geliyor yav - amrabat (ya da torreira) pas trafiği ve top taşıma işini kotarabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.

CL de o ikili iş yapar eyvallah ama ligi bilemiyorum yav, gene az adamla hücum olayı hoşuma gitemeyen bir iş.

son 2 sezondan biraz değiştirmek lazım işleri gibi .

Evet yeni sistem kötü oldu
Şöyle iyi

olaki kötü sezon geçirdin harbi AVL ye gideceksin - kur abi kadroyu

turnuva ortasında CL den taş takımlar gelmeyecek - neyle başladıysa öyle bitecek sonuçta. o bakımdan da şansın artıyor.

"turnuva hangi takımlarla başlıyorsa onlarla bitiyor" fikri hoşuma gitmiyor değil.

özellikle konferans konusunda ts bjk falan filan gitse minimum son 8 i olmalı olayı falan çıkıyor ortaya.

Genç oyuncu alacaksak 10 numaraya almamız lazım kadroda Mertens varken oraya Dyabala-Greizman gibi yüksek maaşlı oyuncu almanın bir mantığı yok.

Yav herif as oyuncularimi satmayacagiz diyor, digerleri gonderilecek elbet kontenjan icin.

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Mertens
Icardi

Bunlarin yanina ekleme yapilir.

Bence yabancı sınırı da 12 olmayacak yeni federasyon seçilince 13-14'e çıkartı yabancı sınırını diye düşünüyorum. FB, Bjk bu konuda bastıracaktır biz de aksi için çabalamayız.

Genç oyuncu alacaksak 10 numaraya almamız lazım kadroda Mertens varken oraya Dyabala-Greizman gibi yüksek maaşlı oyuncu almanın bir mantığı yok.
Mertens seneye rotasyona girecek (normalde) biraz da oyle bakmak lazim o sebeple Rafa Silva'nin pesine dusmustuk. Griezmann falan hayal zaten onlari tartismaya bile gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt