Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeki söylemleri kolpa olmayabilir, ziyech gidecekse zeki+yabancı sağ açık çözbilirler

bence elde ne kadar yabancı kanat varsa yollanıp daha dengeli ve atletik bi takım kurulmalı

zeki önü mesela mainzdaki gruda gibi bi tip gider

Bize atletik oyuncular lazim

Boey sag bek de oynadiginda en zorlu rakiplere karsi bile cok kolay geri dönüyordu

Kaan sag bekte ryan mendes’e bile zorlandi

Zeki icin de aynisi olacak bana göre

Kaan da zeki de kötü topcu degil ama bizim oyun anlayisimiza göre de dogru profil sag bek degil iki oyuncu da

Kaan’i stoper alternatifi veya orta saha rotasyonunda kullanmak daha dogru olur

Ve zeki’nin yerine daha hizli yani boey tarzinda bir bek bulmaliyiz

Bayerndeki eleman Mazroui bize ucuza vermezler mi yav Zeki çok özelliksiz geliyor bana belki gelse fark yaratır bilemem ama dışarıdan bakınca hani sırf kadro dolsun diye alınacak bir eleman gibi

Bayerndeki eleman Mazroui bize ucuza vermezler mi yav Zeki çok özelliksiz geliyor bana belki gelse fark yaratır bilemem ama dışarıdan bakınca hani sırf kadro dolsun diye alınacak bir eleman gibi
12 yabancı kuralı değişmezse kaliteli yerli rotasyonunun önemi 2 katı artıyor çünkü sezon çok uzun olacak yine. Hem Avrupa'da daha fazla maç oynanacak hem de kupada. Bu sebeple kimseye 11 ay boyunca 11'in değişmezi diye bakmamak lazım.

Biri 30 verirse satmayi düsünüyorlarmis.

Biri 30 verirse satmayi düsünüyorlarmis.
Sanmam kimsenin vereceğini yav, Bayern'inde bu işi kötü çöpü bile olsa 20 milyon ediyor he bu adam çöp demiyorum da yani misal şu adamı Lille'den alsan 10 milyona biter belki ama aynı adam Bayern'de diye 30 milyon istiyorlar işte.

Sağ beke kendini kanıtlamış adamdan ziyade gelişime açık ve bir yönü en azından orta ve üstü seviyede olan bi bek almalıyız

locko'nun adı psg,pl kulüpleriyle falan geçiyor.
gittik köhn aldık
inanılmaz

Zekinin savunma parametreleri iyi durumda

Zekiden yana dert yanacağımız şeyler dribling ve hücuma çıkışlar olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt