Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sponsorluk işinin de boku çıktı; en azından kısmen palavra olduğunu düşünmemek elde değil. Daha geçen seneye kadar futbolcu transferlerinde öyle milyon euroluk sponsorluklar söz konusu olmazken, ne oldu da İcardi' ye senelik 5 milyon, Zaha' ya toplam 8 milyonluk sponsorlar peydah oldu birden bire?

İcardi için belki Zen ile reklam karşılığı bir şey yapılmıştır; Wanda ile birlikte marka yüzü oldu adam. Zaha için bahsedilen esrarengiz sponsorun, takımın başarılı olması adına elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Erden Timur olduğunu da kuvvetle tahmin ediyorum. Çıkar için yaptı manasına demiyorum ama stadın isminin NEF olmasından çok daha fazla firmasının tanınırlığını artırmış olması yan faktör olarak değerlendirilebilir. Başka kim, niye ismi bile anılmayacakken 8 milyon külfete girsin?

Dolayısıyla ismi geçen futbolcular için sanki sponsorluk yapayım diye kuyrukta bekleyen birileri varmış gibi beklentiye girmek saçma geliyor.

Ne dersin @Keramettin TANRIVERDİ

tete zaha ziyech barış alper kerem aktürkoglu direk satılmalı
14651.jpg

Senaya mi Kumbedi mi karar veremedim

Biri defansif olarak daha iyi, digeri ofansif olarak daha iyi gibi duruyor

Fofana duyumu mu oldu yoksa yine kendi kendimize gelin guvey mi olduk?

Okan hocanın sabahleyin rafa Silva külliyen yalan demesinden belliydi zaten fenerin aldığı. Çalım olmasın diye direkt hiç ilgilenmedik dedi salva için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt