Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.923
- 23.356
- 2.393
3 yıllık kontrat vermişler birde 33 yaşında ki adama.Paulista yillik 2.9 maas ahahahahahahaah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıllık kontrat vermişler birde 33 yaşında ki adama.Paulista yillik 2.9 maas ahahahahahahaah
neymar ve goretzka hayırlı olsun diyebilir miyiz?
İyi veya kötü hemen almak anlamlı birşey değil ki. Oliviera mitjsö ilk transferlerdi. Alınan katkıyı gördük. İsabetli olsun. Önemli olan bu...İki tecrübeli stoper he
İyi veya kötü
Biz ağustosu beklemeye devam
Gökenim ben de geldim nöbete öyleyse Flash TV gibi bir nöbetAzad Azeri TV gibi nöbet
Feramuzda gelirse zurna hava kaçıracak abiGökenim ben de geldim nöbete öyleyse Flash TV gibi bir nöbet![]()
Ndombele Tete son transferlerdi , ilk kampa ana transferler yetişmeliİyi veya kötü hemen almak anlamlı birşey değil ki. Oliviera mitjsö ilk transferlerdi. Alınan katkıyı gördük. İsabetli olsun. Önemli olan bu...
Limit olmadığı için ndombele sona kaldı. Tete zaha dan önce geldi hatırladığım...Ndombele Tete son transferlerdi , ilk kampa ana transferler yetişmeli