Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşbu başlıkları okuyarak YORUM yapmanızı tavsiye ederim

Bu dönem para harcamayacaksak birdaha harcayamayız zaten. Tarihimizin en iyi gelirini elde etmedik mi bu dönem? Sırf Boey ve Zanio dan gelen/gelecek girdi ile bile 2 tane net adam koyabiliriz kadroya. Yönetim tam ofsayt ama gelecek adamı vazgeçirebilirler yani hele Albayrak falan gelirse aman aman..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Erinç'e katılmıyorum. Gelirimiz olmadan hunharca para harcayalım demiyorum fakat Boey'ın satışı gelen para ve olası futbolcu satışları ile beraber heralde külübün kasasına toplamda 60 m euro falan girecektir. Loca , kombine , forma satış , sponsor , CL geliri falan katmıyorum 5 adam alalım her biri 20 m eur olsun demiyorum fakat bu kadar gelire çok daha üstünde oyuncu satışları olmasına rağmen 20 m eur bir tane topçuyu çekip alamiyorsak bence sorun vardır. Bu paraya değecek ve sonra tekrar para kazanabileceğimiz bir topçu olması şartlı olmalı tabii. Zaniolo gibi mesela.

3 milyon kira +20 milyon opsiyon. 30 mac yaparsa (dakika önemsiz) opsiyon zorunlu oluyor anlasmasi yapariz gider.

Adamlar 29. macindan sonra tribüne ceker herifi ve yazin geri döner ...

Erinç'e katılmıyorum. Gelirimiz olmadan hunharca para harcayalım demiyorum fakat Boey'ın satışı gelen para ve olası futbolcu satışları ile beraber heralde külübün kasasına toplamda 60 m euro falan girecektir. Loca , kombine , forma satış , sponsor , CL geliri falan katmıyorum 5 adam alalım her biri 20 m eur olsun demiyorum fakat bu kadar gelire çok daha üstünde oyuncu satışları olmasına rağmen 20 m eur bir tane topçuyu çekip alamiyorsak bence sorun vardır. Bu paraya değecek ve sonra tekrar para kazanabileceğimiz bir topçu olması şartlı olmalı tabii. Zaniolo gibi mesela.

.
Daha 2 gün önce Dybala duyumu verip bugün 15 milyon absürd bir rakam diyen birisi

Zanioloyu ver Fiorentinayi ustune 8m euro ve Amrabati al.

8m euroya Lamine Camarayi al Metzden yada baska potansiylli 8.

Bir oyuncuyla orta saha ya kapatmis olursun.

Torreira - Amrabat - Berkan - Lamine - Kerem Demirbay

mis gibi rotasyon

bunu nasil dusunemiyorlar aklim almiyor

mis gibi rotasyon

Lamina, Leminanin disisi mi?

Hojberg’i çok severim ama bir tercih olarak olabiliyorsa topla dikine gidebilen ve ikili mücadelerde savasçı bir 8 daha mutlu eder o maliyetlere çıkılacaksa

mis gibi rotasyon

(y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt