Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Halukları dinledim resmen Okan hocaya salladılar neymiş söylemleri yanlışmış transferde beklenti artıyormuş.

Tabi ki artmalı 2 senedir şampiyon olan hoca ilk senesinde kendileri yemeye çalışıyordu beşiktaş ve başakşehir maçlarından önce neler dendiğini takip edenler biliyor.

Bu seneki şampiyonlukl direk hocaya yazar eğer hocaya adam gibi oyuncular alınmayacaksa çekip gitsin daha iyi imkanları olan kulüpte başarılara koşsun.

İmkanımız bu bizde bu kadar diyen olursa da Bellingham istenmiyor onu hatırlamakta fayda var.

gs tarihinin en kötü 5 stoperinden biridir. sırf o sargılı fotosu ile yeni nesil sosyal medya merve1905'leri tarafından hypelandı.

fb'in gs'a 15 maç üstünlüğü varsa 10u direkt bunun yüzündendir.

şimdi stoperimiz olsa tahayyül edemiyorum kendisi ile ilgili yorumları.
Biraz usturuplu mu sallasak acaba hocam? Elimizin altında internet gibi bir nimet var. Bulenti iyiydi demek için demiyorum ama sırf fb nin üstünlüğü Bülent sayesinde dediğin için bunlari yazma mecburiyeti doğurdun.

Bülent fb ye karşı 33 maça çıkmış. 13G 7B 13M görmüş.

Bu 13 mağlubiyetin bir tanesi Tr kupası finali penaltilarda kaybedilen maç.

Bir tanesinde skor 3-0 iken dakika 70te girmiş.

Bir tanesi 4 kırmızılı maç son kırmızıyı kendisi gormus zaten 8 kişi oynuyormuşuz.

Bir tanesi fenerin bir bok yapmadığı Johnson ile bir duran toptan atıp kazandığı maç.

Bir tanesi Erdal Keser ve Arifin atılıp 9 kişi ile kaybettiğimiz maç.

Bir tanesi Stumpf in atıldığı 3lu diziliş oynadığımız dönem.

Bir tanesi yine dk 42 de Yusufun atılmasıyla 10 kişi kaldığımız maçı da 9 kişi bitirdiğimiz maç.

Bir tanesi daha yine Yusufun atılmasıyla 10 kişi kaldığımız maç.

Burada 8 maç saydım. Geri kalan 5 maçı açıp yine atardım da hadi senin dediğin gibi olsun hepsi Bülent yüzünden gitmis olsun. Yine 13G 7B 5M oluyor.

Bir ithamda bulunurken araştıralım derim. Beğenmeyebilirsin fakat ortaya rasyonel şeyler söylersen bizde bu şekilde ispatlarla konuşmak zorundayız

Bülent Korkmaz süper bir stoper değildi ama tam bir savaşçı idi. Şu dönemde onun gibisini bulsan pamuklara sararsın. Takımını yakmayan stoper mi var ?
Bülent, zamanında değerli adamdı, savaşçılığı ve takım ruhuna katkısıyla çok şey verdi kulübe. Ancak abartmaya da gerek yok; modern futbolda ayağı onunki kadar kötü bir stoper asla bu seviyede oynayamaz...

Bülent, zamanında değerli adamdı, savaşçılığı ve takım ruhuna katkısıyla çok şey verdi kulübe. Ancak abartmaya da gerek yok; modern futbolda ayağı onunki kadar kötü bir stoper asla bu seviyede oynayamaz...
Zaten ayağı iyi demedim Mustafa bey. Popescu kapatıyordu ayağı kötü mevzusunu.

Zaten ayağı iyi demedim Mustafa bey. Popescu kapatıyordu ayağı kötü mevzusunu.
Güncel futbolda top kullanma becerisi net kötü bir adama hiçbir TD katlanmaz, dolayısıyla pamuklara filan da sarılmaz. Savaşçılıksa, Nelsson Bülent' i katlar; beğenilmeyen ayağı da Bülent' inkinin yanında De Bruyne kalır. Bunca yıldır futbol izlerim; topun ayağına en yakışmadığı futbolcu sorusuna karşılık favori cevabım hep Bülent Korkmaz olmuştur...

Bugün Halukları dinledim resmen Okan hocaya salladılar neymiş söylemleri yanlışmış transferde beklenti artıyormuş.

Tabi ki artmalı 2 senedir şampiyon olan hoca ilk senesinde kendileri yemeye çalışıyordu beşiktaş ve başakşehir maçlarından önce neler dendiğini takip edenler biliyor.

Bu seneki şampiyonlukl direk hocaya yazar eğer hocaya adam gibi oyuncular alınmayacaksa çekip gitsin daha iyi imkanları olan kulüpte başarılara koşsun.

İmkanımız bu bizde bu kadar diyen olursa da Bellingham istenmiyor onu hatırlamakta fayda var.
Haluklar fazla çaktırmamaya çalışsa da bence Dursun Özbek e en çok onlar çalışıyor
Ben öyle hissediyorum

Mustafa Mohemmed'den bilgi alan Salah kulübe yakınlık hissetmeye başladı ve Müslüman bir ülkede futbol oynamanın kendisi için çok iyi olacağını belirtti ...

Mohammed SALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

1717715073313.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt