Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson yahut davinson giderse kaanı stoper rotasyonuna atmak lazım

abdül-emin-nelsson-kaan

kafi olacaktır

yerli 1 sağ bek bulabilsek gurbetçi vs süper olurdu
Bu rotasyon net yetersiz kalır. Kaan bu sezon da rotasyonda sayılıyordu zaten. Nelsson ve Davinson'dan giden olursa mutlaka kalitesi belli bir stoper alınmak zorunda, ikisi giderse iki.

Emin Bayram veya Kaan' ın rutin olarak ilk 11 oynadığı bir senaryo ürkütücü geliyor ve futbol gibi sakatlığa çok açık bir sporda gayet de olasıdır. Kaan, stoperde orta sahadaki kadar başarılı değil. Emin' e de hala güvenemiyorum...

Bu rotasyon net yetersiz kalır. Kaan bu sezon da rotasyonda sayılıyordu zaten. Nelsson ve Davinson'dan giden olursa mutlaka kalitesi belli bir stoper alınmak zorunda, ikisi giderse iki.

Emin Bayram veya Kaan' ın rutin olarak ilk 11 oynadığı bir senaryo ürkütücü geliyor ve futbol gibi sakatlığa çok açık bir sporda gayet de olasıdır. Kaan, stoperde orta sahadaki kadar başarılı değil. Emin' e de hala güvenemiyorum...
Kaan bizde en kötü performansı stoperde gösterdi ama milli takıma ülkücü merih ve samet'i alınca oraya yazar olduk. hocanın sağ beke türk almazsak sağ bek yedeği ve ön libero alternatifi olarak kullanacağını düşünüyorum. Her hafta oyuncuyu eksik bir yere kaydırarak feleğini şaşırtmamak lazım. Stoperde yeteneklerini tam olarak sergileyemiyor ama sezonun 3 altın oyuncusundan biri olmasa fena patlamıştık...

Son düzenleme:
Ihenacho bu ligde baya iyi katkı verir bu arada beğenmemek anlamsız. Hadi Ndidi için rotasyonda yer yok daha kaliteli adam lazım deniliyor anlarım ama yedek forvet için İhenacho baya iyi iş olurdu

Şu adamı Middtyland kaça bırakır acaba Torreaira ve Musleranın vatandaş kolay gelirdi…….

Yabancı sınırını 12’ye düşürenler utansın. Tottenham İsveç 4.sünden 10M’e adam çekiyor biz yabancı sınırı yüzünden underrated adam bile bulamıyoruz.

İlla bela edecekler şu sınırı başımıza

boş bardaktan su içtim az önce
218ac6c87a2363bfa549cb8bd11ad916.gif

good find chief

looks w. solid, elmander-ish 1'cud argue?

check this out pal from mart 23

He is more of a Thomas Müller than anything. Sassuolo don´t seem to know how to use him properly. He can play as a second striker, a midfielder or a number 10. He isn´t very quick, but he is brilliant at finding and running into space. He also reads the game quite well. He needs ball players around him to combine with, not to dissimiar to Donny van de Beek. In summary play him as a second striker in a 4411, a number 8 in a 433 with ball players around him, and you have a brilliant player. He gave his all for Viking, and gives his all for the national team, i can´t speak for Genk or Sassuolo

defansı iyi galiba bu da sağ bek

---

thorsvedt 5 milyon
hoever 5 milyon

Salladığını varsayıyorum ama sallamadıysa şuan PL’den adı çıkmamış bu kritere uyan 5 oyuncu var.

Sasa Lukic
Soucek
Noorgard
Mathias Jensen
Mcginn

İtalya’da ise

Pasalic
Lovric
Aebischer
Cajuste

var. İvan İliç’i adı çıktığı için yazmadım

Son düzenleme:
check this out pal from mart 23

He is more of a Thomas Müller than anything. Sassuolo don´t seem to know how to use him properly. He can play as a second striker, a midfielder or a number 10. He isn´t very quick, but he is brilliant at finding and running into space. He also reads the game quite well. He needs ball players around him to combine with, not to dissimiar to Donny van de Beek. In summary play him as a second striker in a 4411, a number 8 in a 433 with ball players around him, and you have a brilliant player. He gave his all for Viking, and gives his all for the national team, i can´t speak for Genk or Sassuolo

w. fitting profile indeed pal

seems to be intelligent as well

some prominent twitter hesap should disclose his name to our scouting gawats i reckon

Ulan şu maça sol bekte Barış Alperle çıksak ve İcardi sakat olmasa 4-5 tane atarmışız yav

nelsson yahut davinson giderse kaanı stoper rotasyonuna atmak lazım

abdül-emin-nelsson-kaan

kafi olacaktır

yerli 1 sağ bek bulabilsek gurbetçi vs süper olurdu
Bu savunma hattıyla cl’de oynayacağımız muhtemel 10 maçta 27-28 gol yeriz herhalde. Bunlar belini döndürene kadar adamlar 3 pasla kalemize geliyor.

Ayrıca kaan stoperde çok kötü oynuyor. Kendisi de belli ki stoper oynamak istemiyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt