- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
Hocayı kandırmış dursunhoca her konuşmasında kampa kadar yetişecek transferler diyor .inşalllah olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayı kandırmış dursunhoca her konuşmasında kampa kadar yetişecek transferler diyor .inşalllah olur
Tottenham, 40 milyon euroya aldığı N'dombele'yi serbest bıraktı.
Atletico, Greizmann'ın opsiyonu devreye girmesin diye her maç 89. dakika oyundan çıkarıyordu.
Barca, Ffp'ye takılmasın diye Neymar'ın avukatları Neymar'ın çıkışı olan 200 milyon euroyu Neymar adına ödediler, Neymar da bonservisi elinde Barca'yla imzaladı.
Resmiyette nasıl anlaştığına bakar kısacası
Grizman olayını geç 89 da da çıkarırım birinci saniyede de alakasız örnekTottenham, 40 milyon euroya aldığı N'dombele'yi serbest bıraktı.
Atletico, Greizmann'ın opsiyonu devreye girmesin diye her maç 89. dakika oyundan çıkarıyordu.
Barca, Ffp'ye takılmasın diye Neymar'ın avukatları Neymar'ın çıkışı olan 200 milyon euroyu Neymar adına ödediler, Neymar da bonservisi elinde Barca'yla imzaladı.
olasıHocayı kandırmış dursun
Maalesef biraz oyle gibi ama tabi su da var;Sen bu her Afrikalı’nın yaşı için forumda yapılan yorumlar hakkında ne düşünüyorsun? Irkçı bir yaklaşım mı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Grizman olayını geç 89 da da çıkarırım birinci saniyede de alakasız örnek
Barca neymar kısmı kendin söylüyorsun biri barca biri neymar
Beşiktaş bu isi yapsin benfica dilekçesi fifaya ulaşmadan seni Avrupa'dan men ederler Beşiktaş kimmiş benfica yaninda
Maalesef biraz oyle gibi ama su tabi su da var;
genelde Afrika kitasinda dogan insanlar sartlar geregi oyle aniden yeni dogan bebekleri gidip kaydetmiyorlar. Belki cogu bebek haftalar/aylar sonra kayit olabiliyor ama bu her ulke icin gecerli degil elbet. Bu durumda maalesef genel olarak Afrikali bir oyuncunun transfer haberi ciktiginda otomatikmen 4-5 yas ekleme yapiliyor sanki hepsi oyleymis gibi. Keza bu genelleme yapilmasi dogru bir yaklasim degil.
Tottenham, 40 milyon euroya aldığı N'dombele'yi serbest bıraktı.
Şimdi bu adamın tapusunun %50 si Benfica da değil mi? Benfica nın onayı olmadan 1 milyona nasıl satacak bu sığırlar? Benfica % 50 lik hissesi için bunlardan 10 milyon daha para talep ederse ne olacak? Ya da madem 1 e satacaksın ben sana 1,5 veriyorum % 50 yi bana geri ver derse ne diyecekler?Bjk, Gedson ve Bahtiyar'ı paket olarak satıyor. İkisi için planlanan rakam 25 milyon euro. Bahtiyar'ı 24, Gedson'u ise 1 milyon euro olarak gösterip Benfica'ya 500 bin euro falan vermeyi planlıyorlar
Tüm haklarının sende olmadığı topçuyu 1 e nasıl satacaksın? %50 sini mi 1 e verecek?Ben de ister topçuyu 1 milyon euroya satarım, ister 20. Fifa'nın oyuncuların satış rakamları için rayici varsa söyle de bilelim
Ülkenin ekonomisini kurtaracak adam, açın ekinimin önünübahtiyarı 50 gedsonu -25 gösterip benficadan para almayı planlıyorlarmış
Ismimi Kemal Büyükpenisgiller olarak revize edebilir misiniz artik bir degisiklik istiyorum diger konudan sebepsiz bir sekilde atildim
Ismimi Kemal Büyükpenisgiller olarak revize edebilir misiniz artik bir degisiklik istiyorum diger konudan sebepsiz bir sekilde atildim
Arife yarım gün Recebim gemilerde talim varımKap bayramda kapanıyor