Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana'dan Amrabat'a, Griezman'dan da Rafa'ya 1 günde düştük. Aman genç kaliteli adam almayın
Fofana'da Griezmann'da buraya dusecek oyuncular degiller, zaten buna inanan varsa kendini sorgulamali. Surekli bu tur isimler ortaya atilir bunlari da ciddiye almamak lazim.

Benim asıl meselem satma potansiyelimiz olan hiçbir oyuncunun isminin çıkmaması.
O dedigin profilde bir oyuncudan en az 1 tane alinacagini dusunuyorum ama bizimkiler gizli tutmaya calisiyor transfer calismalarini. Suan medyada gecen isimlerin neredeyse hepsi sallamasyon.

portekizli, ispanyol, rumen sevmiyorum ben yaw.
Eyvallah kardeşim

1717745401843.webp

2 orta saha 1 kanat 1 sağ bek ile transferi kapatınız

O dedigin profilde bir oyuncudan en az 1 tane alinacagini dusunuyorum ama bizimkiler gizli tutmaya calisiyor transfer calismalarini. Suan medyada gecen isimlerin neredeyse hepsi sallamasyon.
Yıllardır koca koca holdingleri yahut şirketleri yöneten adamlar büyük kulüp başına geçiyor ve istisnasız hepsi popülizme yeniliyor.

Ya işte kör müsünüz, genç yetenekli oyuncuyu alıyorsun hem oynatıp fayda görüyorsun hem minumum iki katına satıyorsun. Hem sportif olarak daha faydalı oluyor hem de ekonomik.

Haberde Rafa Silva'nın maliyeti 15 milyon euro diyorlar 3 senelik. Yaş 31. Şimdi koskoca Galatasaray scout ekibi 10-12 milyon bonservisli 20-22 yaşlarında aynı özelliklere sahip oyuncu bulamıyorsa kapatın abi o departmanı.

Amrabat için min bonservis 7-8 olsa maaş da 2.5 den aşağı değildir.15-16 yı bulur maliyeti. Al abi Metz'den o Lamine midir nedir çoçuğu 11-12 ye senelik de 1 milyon ver. Yaşı 20 elemanın.

Rafa Silva, Fofana ve Wan Bissaka bitirilsin, Eylule kadar firsat transferi kovalansin. Bissaka yerine Cancelo da olur :)

Zeki uzundurukan istihbaratından sonra zaten şüphemiz yoktu ama rok zaten kap gibi bişey hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt