Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.671
- 29.109
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama çok sakatlanıyor.Bu adam zaha gibi değil. En azından kapalı defansa karşı çok rahat çalım ile geçip pozisyon üretebilir. Uygun yıllık maaşa , kerem zaha gidicekse düşünebiliriz.
Mane'yi alma ihtimalimiz var mı acaba
Fofana'da Griezmann'da buraya dusecek oyuncular degiller, zaten buna inanan varsa kendini sorgulamali. Surekli bu tur isimler ortaya atilir bunlari da ciddiye almamak lazim.Fofana'dan Amrabat'a, Griezman'dan da Rafa'ya 1 günde düştük. Aman genç kaliteli adam almayın
Benim asıl meselem satma potansiyelimiz olan hiçbir oyuncunun isminin çıkmaması.Fofana'da Griezmann'da buraya dusecek oyuncular degiller, zaten buna inanan varsa kendini sorgulamali. Surekli bu tur isimler ortaya atilir bunlari da ciddiye almamak lazim.
ben konuşmuyorum rahmetli özkan uğur konuşuyor :/Lanli lunlu konusmayalim lutfen.
O dedigin profilde bir oyuncudan en az 1 tane alinacagini dusunuyorum ama bizimkiler gizli tutmaya calisiyor transfer calismalarini. Suan medyada gecen isimlerin neredeyse hepsi sallamasyon.Benim asıl meselem satma potansiyelimiz olan hiçbir oyuncunun isminin çıkmaması.
portekizli, ispanyol, rumen sevmiyorum ben yaw.rafa silvaya çok sıcağım ya yaşı olmasına rağmen çok faideli olacak gibi geliyor
insan insandırportekizli, ispanyol, rumen sevmiyorum ben yaw.
Eyvallah kardeşimportekizli, ispanyol, rumen sevmiyorum ben yaw.
anladın sen yau işte 2000 sonrası transfer edilen rumenlerden bahsediyorum :d
Yıllardır koca koca holdingleri yahut şirketleri yöneten adamlar büyük kulüp başına geçiyor ve istisnasız hepsi popülizme yeniliyor.O dedigin profilde bir oyuncudan en az 1 tane alinacagini dusunuyorum ama bizimkiler gizli tutmaya calisiyor transfer calismalarini. Suan medyada gecen isimlerin neredeyse hepsi sallamasyon.
Cenk Ergün yapacağına hoca yapsın makbuldür.Transferleri Okan hoca yapacak belli ki