Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dilin sürçtü herhalde, sanırım tff ataması demek istiyordun.tff seçimi ne zamandı
Sıkı tutunun düşüyoruzForum hata 404 veriyor sürekli yav
Barış online olunca forum böyle oluyor.Forum hata 404 veriyor sürekli yav
Yatak odası takımına genç ve dinamik bir hava katmak isteyen bizimkiler, Alanya’nın sıcak güneşinde olgunlaşmış, ama kökleri Hollanda’ya uzanan bir lezzeti menülerine eklemeyi düşünüyorlarmış.Merhaba gerçekçi ve mükemmel transfer duyumları var mı?
Çok uygun fiyat çekmişiz.Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun çıkış bedellerini belirledi. (Nevzat Dindar)
Kerem Aktürkoğlu - 20 milyon Euro
Barış Alper Yılmaz - 30 milyon Euro
UcuzGalatasaray, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun çıkış bedellerini belirledi. (Nevzat Dindar)
Menüde limon var mıymış?Yatak odası takımına genç ve dinamik bir hava katmak isteyen bizimkiler, Alanya’nın sıcak güneşinde olgunlaşmış, ama kökleri Hollanda’ya uzanan bir lezzeti menülerine eklemeyi düşünüyorlarmış.
Yöneticiler, “Bu yemeğin hem Akdeniz’in sıcaklığını hem de Hollanda’nın tazeliğini getireceğini düşünüyoruz” diye konuşmuşlar. Fakat, menünün fiyatı ve içeriği hakkında tartışmalar sürüyor.
Başkan , “Bu yemek yatak odamıza enerji ve tazelik katacak, tam da ihtiyacımız olan şey” diyerek espri yapmış. Bir başka yönetici ise, “Menümüzde bu kadar çeşitli lezzetler varken, bu yemeği eklemek ne kadar doğru olur?” diye endişelenmiş.
Garson ise, “Bu yemek, Hollanda’nın verimli topraklarında doğup, Akdeniz’in sıcak güneşinde olgunlaşmış özel bir lezzettir” diyerek durumu açıklamış.
Barış'ı 30'a bırakmak ben küfür istiyorum demektir. İnşallah Nevzat yine bir tarafından uyduruyordur.Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun çıkış bedellerini belirledi. (Nevzat Dindar)
15e boeyi satmayı düşünenler, 20 teklif gelsin barışı kargo yapar yollarBarış'ı 30'a bırakmak ben küfür istiyorum demektir. İnşallah Nevzat yine bir tarafından uyduruyordur.
Boey 30'a gittikten sonra artık öyle bir ihtimal kalmadı.15e boeyi satmayı düşünenler, 20 teklif gelsin barışı kargo yapar yollar