Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.256
- 34.184
- 2.478
Gec bile kaldilarTüm muhabirlere fazla uçtunuz hop şşşt talimatı gelmiş, şimdi beklentileri düşürme zamanı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gec bile kaldilarTüm muhabirlere fazla uçtunuz hop şşşt talimatı gelmiş, şimdi beklentileri düşürme zamanı.
Bisakka sözde defansif sag bek assignon ofansif. Bisakka defansta bile geride kalmis
Emre Can’ı da Galatasaray formasıyla görmek nasip olsaydı keşke
Bize savaşçı 10 lazım cicaldau gibiŞu İlkay'la Griezmann'a burun kıvıranları okurken ekran başında ne anlatıyor la bunlar diyorum. İnanın cevap vermek bile lüzumsuz geliyor.
İkisinden birini al koy Fener'e ya da bize, ligi oynamaya gerek yok. Avrupa'da da bayağı bir hayaller kurdurur. Bu kadar mı uzaksınız dünyadan?
Cirit mi atacakBize savaşçı 10 lazım cicaldau gibi
Sefiller abi bunlarŞu İlkay'la Griezmann'a burun kıvıranları okurken ekran başında ne anlatıyor la bunlar diyorum. İnanın cevap vermek bile lüzumsuz geliyor.
İkisinden birini al koy Fener'e ya da bize, ligi oynamaya gerek yok. Avrupa'da da bayağı bir hayaller kurdurur. Bu kadar mı uzaksınız dünyadan?
Bize savaşçı 10 lazım cicaldau gibi
Yok asker lazım 3-5 tane.game changera falan da gere yok,ziyech gitsin.11 tane çapa alalimBize savaşçı 10 lazım cicaldau gibi
Keramettin tanriverdiHaluk Yürekli: "Bugün Almanya - İskoçya maçında oynayan oyunculardan birisi Galatasaray'ın transfer listesinde. Bu isim McTominay değil."
Kim bakalım bilin?
GrossHaluk Yürekli: "Bugün Almanya - İskoçya maçında oynayan oyunculardan birisi Galatasaray'ın transfer listesinde. Bu isim McTominay değil."
Kim bakalım bilin?
Emrecan, GroßHaluk Yürekli: "Bugün Almanya - İskoçya maçında oynayan oyunculardan birisi Galatasaray'ın transfer listesinde. Bu isim McTominay değil."
Kim bakalım bilin?