Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu İlkay'la Griezmann'a burun kıvıranları okurken ekran başında ne anlatıyor la bunlar diyorum. İnanın cevap vermek bile lüzumsuz geliyor.

İkisinden birini al koy Fener'e ya da bize, ligi oynamaya gerek yok. Avrupa'da da bayağı bir hayaller kurdurur. Bu kadar mı uzaksınız dünyadan?

Şu İlkay'la Griezmann'a burun kıvıranları okurken ekran başında ne anlatıyor la bunlar diyorum. İnanın cevap vermek bile lüzumsuz geliyor.

İkisinden birini al koy Fener'e ya da bize, ligi oynamaya gerek yok. Avrupa'da da bayağı bir hayaller kurdurur. Bu kadar mı uzaksınız dünyadan?
Bize savaşçı 10 lazım cicaldau gibi

Konya maçını daha dün oynamış gibiyiz şu an 15 haziran'a geldik. Temmuz başı hem avrupa şampiyonası yarılanıyor hem de yönetim projeler için yetkiyi alıp takım top başı yaptıktan sonra somut işler ancak olur. İlk kamp sanırsam 9 temmuz'da buraya 1 oyuncu kesin yetiştirirler.

Esasında 9 temmuz'a kadar alınan oyuncu ile 8 temmuz'da gelip kampa katılan oyuncu eşit durumda burada önemli olan eş zamanlı olarak oyuncular ile görüşmeleri ilerletmek tabi bu Galatasaray tarihinde pek rastlanmamış bir olay biz illa gider bir oyuncuya takılıp kalırız.

Haluk Yürekli: "Bugün Almanya - İskoçya maçında oynayan oyunculardan birisi Galatasaray'ın transfer listesinde. Bu isim McTominay değil."

Kim bakalım bilin?

Muslera
Assignon Sanchez Abdülkerim Köhn
Emre Can Torreira
Ziyech İlkay Barış
Icardi

Hayal etmek bedava

Sefiller abi bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt