Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boga ve Ederson icin 20 milyonun uzerinde bonservis odemis Atalanta. Gecen sezon Toure’yi 30 milyona ve Scamacca’yi 25 milyona aldilar. Milan’dan kiraladiklari Charles’i 22 milyon euro karsiliginda almak uzereler. Bakalim bizimkiler Zaniolo konusunda nasil bir yol izleyecek.

Boga ve Ederson icin 20 milyonun uzerinde bonservis odemis Atalanta. Gecen sezon Toure’yi 30 milyona ve Scamacca’yi 25 milyona aldilar. Milan’dan kiraladiklari Charles’i 22 milyon euro karsiliginda almak uzereler. Bakalim bizimkiler Zaniolo konusunda nasil bir yol izleyecek.

kiralama + zorunlu satin

3 kiralama 30 maç oynarsa 10 milyon euro yapar bizimkiler.

dursun özbek istifa dedim diye ban yemekde ne demek modlar adminler?!

ayıp sizin yaptığınız
durslol-jpeg.165809

bir yönetime bakıyorum
bir taraftarın beklentisine bakıyorum
birde çıkan isimlere bakıyorum

insanın gülesi geliyor

siz bundesliga 2, serie a nın alt tarafında ki takımlarına, balkanlara filan bakın, portekiz

bunların max alacağı topçu oralardan gelir

Artık bütün gs muhabirleri düşmanımdır!

Bugün ne cenk güzellemesi yapmışlar beee :)

dubua denen top tepici
Erden Timura ettiği lafın bedelini ödeyecek!

bir yönetime bakıyorum
bir taraftarın beklentisine bakıyorum
birde çıkan isimlere bakıyorum

insanın gülesi geliyor

siz bundesliga 2, serie a nın alt tarafında ki takımlarına, balkanlara filan bakın, portekiz

bunların max alacağı topçu oralardan gelir
Ne transferi kulup elden gidiyor demeye baslarlar yakinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt