Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo 25 milyonun altında gitmemeli. Hele gasperini takımına gidiyorsa mutlaka sonraki satıştan da pay ekletmek gerekir.

Muhtemelen Atalanta gördükten sonra +45 milyona transfer yapacak çünkü.
Kesinlikle sonraki satıştan pay koyulmali hatta İtalya liginden bir takıma giderse yüzdesi daha yüksek olmalı opsiyonun...

Erden başkanım olsa 25ide kabul ettirirdi
%25 payıda kabul ettitirirdi

ilk başda saçma sapan halamın bıyık bonuslarına sarsada
boeyin transferiyle futbolcu satmayıda öğrenmişti

bu yönetim 12-13 milyon euro arasına direkt satar
kel olan arkadaş yine birşeyler çevirir marcaoda olduğu gibi
monchiyle güzel iş pişirmişlerdi
ama camia yine sesini çıkarmaz
çünki kel olsn srkadaş liseli!!!!

Arsenal ve İnter görmüş adamlar alın

en kötüleri bile bizde efso oluyor istisnasız birşekilde

Biz malımızı biliyoruz ya; dipnot: ismi çıkan ve Euro’da oynayan oyuncu sayısı 1-2

Istedigimiz oyuncular Euro'da parladi diye o transfer olmuyor haberleri acaba ne zaman cikar? Ondan sonra, takimlariyla anlasmadan önce daha gercekci oyuncular ile anlasmaya baslayip ordan baya zaman kaybederiz ve kimse kampa yetismez

kafayı yedirtecekler insana ya.

resmen daha 15 gün önce en olumlu ortamda olan, en güçlü takımın içine edecekler göz göre göre.
biz de gelecekte bu günleri hatırlayıp, iç geçireceğiz.

tam da diğer takımlarla farkı ciddi derecede açıp, ligde rakipsiz olmanın kıyısına gelmişken.

ne olurdu erden timur kalsaydı ve birbirine güvenen güçlü bir yönetim kurulu oluşturulsaydı. d.özbek yine başkan olsundu arka planda sorun değildi.

hatta erkek basketbola bile sponsorlar bulunur, bütçe açılırdı. ergin hoca gibi bir basketbol adamı fanatik derecede gslı, bunu kullanabilirdin. yeter ki o adamı projene inandır.

futbolda zaten ligin çok üzerinde gayet iyi bir kadro var elde, hoca ile uyum da çok iyi. 2-3 güzel takviye ile yine sezona moralli ve favori başlardık.

avrupa'da da yine güzel bir sezon geçirirdik.

ahhh ahhh. resmen bütün bunlar kayıp gitti elimizden.

çok üzgünüm çokk.

@Okan Özkan

kafayı yedirtecekler insana ya.

resmen daha 15 gün önce en olumlu ortamda olan, en güçlü takımın içine edecekler göz göre göre.
biz de gelecekte bu günleri hatırlayıp, iç geçireceğiz.

tam da diğer takımlarla farkı ciddi derecede açıp, ligde rakipsiz olmanın kıyısına gelmişken.
Zaten arayı açmış gitmişiz ahbap. Bu psikolojiye girmek yanlış. Rakiplere de bir şey olmaz. 10 senedir hiçbir şey kazanmayan rakip battı mı bitti mi? Hamam böceği gibi ölmüyorlar.

erden timur gibi vizyoner ve açık fikirli bir yöneticiden sonra, 70li yıllar zihniyetiyle kulüp yöneten yöneticilere döndük.

bu oyuncuların yanından bile geçeceğimizi sanmıyorum.

bari oyuncu satmasalar. nelsson'u, sanchez'i zaniolo'yu falan 3 kuruşa bırakır bunlar.

Zaten arayı açmış gitmişiz ahbap. Bu psikolojiye girmek yanlış. Rakiplere de bir şey olmaz. 10 senedir hiçbir şey kazanmayan rakip battı mı bitti mi? Hamam böceği gibi ölmüyorlar.
arayı açmak kavramını lig içinde başarıdan ziyade avrupa için demiştim.

gs'ın 2022'deki kartopusu tam çığa dönüşüyordu ya resmen. ikinci bir avrupa kupasının belki de gelebileceği bir takım omurgası+hoca uyumu+erden timur gibi müthiş bir yöneticisi vardı.

tamam aynı oyuncular yine duruyor da, tüm moraller bozuldu, o hava kaçtı.

bunu yediremiyorum ben.

yoksa ligde yine şampiyon olursun, konu o değil.

ama bir ciddi avrupa başarısı ile diğerlerinden artık kalıcı olarak ayrılırdın.

resmen gs iç dinamikleri buna izin vermiyor resmen.

arayı açmak kavramını lig içinde başarıdan ziyade avrupa için demiştim.

gs'ın 2022'deki kartopusu tam çığa dönüşüyordu ya resmen. ikinci bir avrupa kupasının belki de gelebileceği bir takım omurgası+hoca uyumu+erden timur gibi müthiş bir yöneticisi vardı.

tamam aynı oyuncular yine duruyor da, tüm moraller bozuldu, o hava kaçtı.

bunu yediremiyorum ben.

yoksa ligde yine şampiyon olursun, konu o değil.

ama bir ciddi avrupa başarısı ile diğerlerinden artık kalıcı olarak ayrılırdın.

resmen gs iç dinamikleri buna izin vermiyor resmen.
Avrupa'da başarı da kesmiyor mesela beni. 10 senede bir kendimizi gösterip piyasadan çekiliyoruz. Sürdürülebilir başarı olması lazım. Onun için çok yolumuz var. 1-2 senede olacak iş değil. Biz emeklemeden koşmak istiyoruz. Okan Buruk kaldıkça gelişmeye devam edeceğimizi düşünüyorum. Erden Timur da birkaç seneye döner zaten. Mevcut yönetim kör göze parmak bu yapıyı yıkmaya kalkarsa tabi bizden bir şey olmaz noktasına gelebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt