Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.983
- 90.735
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki neden olmasın.Zaniolo üstüne 10 versek Lookman ı verirler mi bize?
22-23 sezonunda bir şey dikkatimi çekiyodu sezon sonu attığımız golleri izleyince iyice emin olmuş sergio başlığına aneliz kasmıştım,yaptığımız nerdeyse tüm hücumlarda sergio rakip ceza sahasının içindeydi ve bu durum inanılmaz fayda sağlamıştı,geçen okanda aynı şeyi söyledi sergio çok ceza sahasına giriyodu ve rakip defansın dengesini bozuyodu diyeBenim istediğim profil tam da böyle ayağı temiz, alan kontrolünde uzman adamlar zaten. Ancak bunlar temelde direkt 6 numara oyuncularıdır. Melo, Semih filan oynadığı için stoperlerin toplam kafa vuruşunun iki katını filan yapardı kendi ceza sahasında da ''Adamda sağlam kafa varmış, tepe sersemi de olmadı!'' demiştim mesela.
Melo da Fernando da genelde topla çıkışlar yaparak rakip ceza sahasına girerlerdi ama bu bir maçta 2-3 kez olurdu, bazen hiç çıkmazlardı hatta. Orhan Uluca' nın sürekli bahsettiği ve söyleşide hocayı yönlendirdiği 'sık sık ceza sahasına girmek' farklı bir şey. Öyle birinin varlığı, takım defansı bağlamında Demirbay' dan zannedildiği kadar fark yaratamayacaktır. Baskı yenildiğinde yine 1.60 lık Torreira stoperlerin arasına gömülecekse, ne anladım bu işten?..
işte bu!Tabiki neden olmasın.
geçen sezonun transfer dönemiyle bi fark yok arada.işte bu!
Lookman = Zaniolo + 10m makul gibigeçen sezonun transfer dönemiyle bi fark yok arada.
herkese teklif yapılıyor
karı da istiyon muLookman = Zaniolo + 10m makul gibi
italyan gacıları iyidirkarı da istiyon mu
Koyduğu tarihle ve Övet’e yaptırdığı haberle onu yaptı zatenBiraz Megalomania mi ne var Dursun'da. Herif cikip, yetkiyi vermezseniz bankalar birliginde cikamayiz ve transferler zor olur diye orda insanlari tehdit edebilir mi sence?
İtalyan casedei varChelsea altyapısına çökmediğimiz her sene yanlış yapıyoruz.
Bu herifler dünya üzerindeki yetenek ağı ve akademi anlamında en uç nokta.
Hiç bir şey yapamıyorsak şuradan 2 tane velet indir barış gibi seviye atlatır düzenli bir gelir elde edersin.
para verBu transfermarkt sitesi ne biçim bir site olmuş iki saniyede bir reklam çıkıp duruyor. İlla insanın burnundan getirecekler.