ChatGPT’ye sordum; verdiği cevap
4o’ya sordum doğru verdi kadroyu
Orta saha için de şunları önerdi ;
Galatasaray'ın bütçesiyle alabileceği, çift yönlü ve tempolu orta saha oyuncuları için şu isimler öne çıkıyor:
1. **Aurélien Tchouaméni (Real Madrid, Fransa)**: Hem defansif hem de ofansif görevleri üstlenebilen bir oyuncu. Yüksek fiziksel kapasitesi ve top kapma yetenekleriyle tanınıyor. Piyasa değeri yaklaşık 20 milyon euro civarında olabilir.
2. **Bilal Hussein (AIK, İsveç)**: Yüksek tempolu oyunuyla ve hızlı pas dağıtımıyla dikkat çeken bir oyuncu. Şu anki piyasa değeri uygun ve Galatasaray’ın bütçesine uyabilir.
3. **Pape Matar Sarr (Tottenham Hotspur, Senegal)**: Yüksek mobilitesi ve defansif katkılarıyla bilinen genç bir yetenek. Piyasa değeri 15-20 milyon euro aralığında.
Şoomeniyi nasıl alıcaz lan dedim özür diledi koopmeiners önerdi
Bütçeyi 10-15e düşür dedim bu kez bunları önerdi
Galatasaray'ın 10-15 milyon euro bütçesiyle alabileceği, çift yönlü ve tempolu orta saha oyuncuları için şu beş isim öne çıkıyor:
1. **Youssouf Fofana (AS Monaco, Fransa)**: Fofana, hem defansif hem de ofansif katkı sağlayabilen, yüksek tempolu bir oyuncu. Şu anki piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro civarında.
2. **Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen, Arjantin)**: Palacios, hem pas yetenekleri hem de oyunun her iki yönünde katkı sağlama kapasitesiyle dikkat çekiyor. Piyasa değeri 10-15 milyon euro aralığında.
3. **Matheus Nunes (Sporting CP, Portekiz)**: Yüksek fiziksel kapasitesi ve top sürme yetenekleriyle bilinen Nunes, orta sahada çift yönlü katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Piyasa değeri yaklaşık 9 milyon euro.
4. **Angelo Stiller (Hoffenheim, Almanya)**: Stiller, oyunun hem defansif hem de ofansif yönlerinde etkili olabilen genç bir yetenek. Piyasa değeri 7-10 milyon euro arasında.
5. **Uros Racic (Valencia, Sırbistan)**: Hem defansif katkı sağlayabilen hem de topu ileri taşıyabilen bir orta saha oyuncusu. Piyasa değeri yaklaşık 10-15 milyon euro.
Eğittikçe ve yönlendirdikçe en ideal cevabı veriyor btw genelde, bazı verileri güncel çekmiyor mesela nunes ayrıldı desem özür dileyecek başkasını önerecek vs