- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Şuayip yerine Kelechi yi isterim Leicester da seneler evvel de olsa vardy nin arkasinda 9.5 gibi oynadıgı maçlar var idi daha çok yönlü bir isim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben de hiç sıcak değilim. Batshuayi'yi hakemlere penaltı yazılıp gönderilen peçeteye benzetiyordum geçen sene. Oyuna girdikten sonra banko penaltı çalınıyordu.ne şuayipmiş görende iyi topçu sanar, bjkden küfür edile edile gönderildi fenerde de kopmuş maçlarda sonradan girdi attı 6-7 side penaltı. şike maçlarını ayrı kenara koydum.
Yedek forvet için fazla maliyetli bir de.Görüşmeler müspet bir çizgi kazandıBatsuayinin cok şaban bi tipi var gelmesin
Artı trabzondaki döner tekme bize uymaz. Dönmeden olsa bakardık da döner olunca sıkkntıŞuayip isimli topçunun oynadığı takımlar 3 senedir champ olamıyor
Kariyerindeki tek lig şampiyonluğunda üçüncü forvetti bir de böyle düşünelim
Bir de Mertensle buluşuyor diye fenerlilerden uyarı yedikten sonra Mertensle buluşmaması da mal olduğuna gösterge.
Ayni mallar 26 yasindakki ihenachoya çöp çekiyoTakımda sağ bek orta saha yokken Şuayip’e come to Galatasaray diye mesaj atanlar var, bazıları akıllanmaz.
Aynen bildiğin malBatsuayinin cok şaban bi tipi var gelmesin
İstiyoruz derkenBatsuayinin attığı penaltilar penalti bile degil,saibeli nobetci golcu istemiyorum. Ihenacho istiyoruz
Neden Akşam 7Akşam 7 civarlarında
Size
BAYRAM MÜJDESİ
Vereceğim
Hepsiyle anlaştık ama acaba daha iyilerini alabilirmiyiz diye bekletiliyor rtş.Neymar fofana grizman mc tominay gelmedi mi halen ? hayret dursunun cüzdan boşalmış mi
2 kg et gonderAkşam 7 civarlarında
Size
BAYRAM MÜJDESİ
Vereceğim
Teyit ettiriyorumNeden Akşam 7
Katliama dur de2 kg et gonder
Sokmim mujdene
Teyit ettiriyorum
Katliama dur de