- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
topu tutamıyor ayağında denge kaybı var zaha sendromumertensin yerinde de oynar nacho
eğer bir sağlık problemi yoksa ben olsam alırım bonservisi de yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
topu tutamıyor ayağında denge kaybı var zaha sendromumertensin yerinde de oynar nacho
Forvete olabilir de Mertensin yerine alınırsak büyük hata yaparız.mertensin yerinde de oynar nacho
Adini bile telafuz edemedigim bi adami ben ne yapayım ya,fofana zencosu gelsin tanrim lütfenAllahim icardi gibi yavsayacağımız oyuncular alalim lütfendondum sağıma yattım soluma.keramettin abim şahidim olsun,dinime imanıma.fofana gelirse diye yatacağım uykuya
![]()
Hojberg adi zor ya,aybuke diyelim herife
Bitse de kurtulsak yabayram nasıl gidiyor
Bi Gsc klasiği..Geçen sene Hojberg için ayılıp bayılan arkadaşlar vardı, keşke gelse alabilsek diye, iş ciddiye binince kötülemeler başladı mı
Okan hoca kendine karşı oynayanlara takıntılı, şu Manudaki elemanlara takıktır, çukan haberler kesin doğrudur, olur olmaz o ayrı konu.Okan hoca da alamadigi oyunculara takintili dersek,gecen sene istediğimiz fofana ve ihenacho kesinlikle gündemde diyebiliriz
Bissaka ve mc tominay dogru evet ama mctominay imkansiz benceOkan hoca kendine karşı oynayanlara takıntılı, şu Manudaki elemanlara takıktır, çukan haberler kesin doğrudur, olur olmaz o ayrı konu.
Hicbiri de transfer dunyasinda cinsel acidan bi cekicilik vadetmiyor bize,transfer sexualtysi fofanayi degerli kılıyorbirazda hojgbjergle oyalanalım
amrabat ve tominey 2 hafta götürdü