Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin benim sığ futbol bilgimizle olacak iş değil sorunun muhattabı ben değilim. Bizim işimiz kulübü doğru vizyonu benimsemesi yönünde desteleyip eleştirmek! 28-32 yaş oyuncularla bir yere varılmıyor aynı kısır döngüde kalırsın.

Aslında her zaman söylerim biz transferde karma yapmak zorundayız.Bu yaş aralığı oyuncuda alınır.Orada sıkıntı yok.
Hojbjerg genel olarak kaliteli oyuncu fakat ağır.Tempo sorunu var gibi.Sanki yaşı ilerledikce oliye benzer bir duruma düşecek gibi..Bence bu yüzden çekimser kalınıyor.
Birde bu tarz kendini kanıtlamış adamlar en az 3,4 senelik çok ciddi paralara sözleşme isterler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SEMRUSH diye bi robot var dkda 10 konuya giriyor
forumu yavaşlatıyor bence itoğlu it
şu konuya bakmış demin mesela

attıkları gollerle ekibimizi galibiyete ulaştırma konusunda hemen hemen aynı katkıları
dk başına gol konusunda ise wilfred üstün
hangi açıdan haksızlık tespit ettiniz
İkiside aşırı top kayıpları ve defansa yardım etmediği için haklı olarak olumsuz izlenim veriyor yoksa asist gol katkıları tartışılmaz. Kerem geldiğinden beri bu durumu yaşadığı için ön planda anlamında yazdım.Geçen sezon özelinde değerlendirmedim.

Zaha iyi oynarken kesilmiş,ziyech daha önce kariyerinde yaşamadığı absurdlukleri Galatasaray çatısı altında sakatlık olarak yaşamış ve toksik taraftarin gozunu kor eden okan buruk askina kurban gitmistir.ama bu kurban bayrami bu taraftar imana gelecek..

Son düzenleme:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt