- 16 Haziran 2010
- 191.750
- 134.839
- 6.478
O paraya hiç problem yapacağını sanmam 2-3 sene idare etsin işteMelisa hanıma kötü olmuş lile/ paristen arabistan çöllerine

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O paraya hiç problem yapacağını sanmam 2-3 sene idare etsin işteMelisa hanıma kötü olmuş lile/ paristen arabistan çöllerine
araplara gidenlere futbolcudan ziyade soytarı olarak bakıyorumO paraya gitmezse enayi olur.
senin benim sığ futbol bilgimizle olacak iş değil sorunun muhattabı ben değilim. Bizim işimiz kulübü doğru vizyonu benimsemesi yönünde desteleyip eleştirmek! 28-32 yaş oyuncularla bir yere varılmıyor aynı kısır döngüde kalırsın.
milletin eşinin durumu seni ne ilgilendirir?Melisa hanıma kötü olmuş lile/ paristen arabistan çöllerine
Doğru o paraya ben olsam bende giderdim.O paraya hiç problem yapacağını sanmam 2-3 sene idare etsin işte![]()
milletin eşinin durumu seni ne ilgilendirir?
etli mi
İkiside aşırı top kayıpları ve defansa yardım etmediği için haklı olarak olumsuz izlenim veriyor yoksa asist gol katkıları tartışılmaz. Kerem geldiğinden beri bu durumu yaşadığı için ön planda anlamında yazdım.Geçen sezon özelinde değerlendirmedim.attıkları gollerle ekibimizi galibiyete ulaştırma konusunda hemen hemen aynı katkıları
dk başına gol konusunda ise wilfred üstün
hangi açıdan haksızlık tespit ettiniz
Badir'e ne oldu ahbert
etli mi
Badir'e ne oldu ahbert
Pilav etsiz olmaz zatenetli mi
etsizmişPilav etsiz olmaz zaten
Ne bileyim ulan ben?Lilian thuram neyi olmakta