Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beleşe Coufal alıp ortasahaya para gömme taraftariyim ben
Yaşlı bek alıp 1 sene sonra sövmek istemiyorum, Boey satılıp parası dururken Sağ Bek-8-10 pozisyonlarına para harcanmalı. 25 eden bir adamın takıma 25 versen de bize tercih etmeyecek nasılsa. 15 milyon 8; 15 milyonla da sağ bek ve 10 numarayı çözmeliler. Daha Zani-Kerem falan satacaklarmış bir de

Belotti'nin abisi olan İmmobile'yi Beşiktaş istiyomuş ama burda da Fb 1 çalım atabilir bunlara yav :D 2 ay sonra da ben İtalya'yı özledim deyip kaçar :D Adamın Avrupa Maçları'nda bile en çok Gol attığı Maçlar İç Saha Maçlar'ı yav :D
Bu kadar gülüşünün altında buram buram korku sezdim kankam

Zaha ve ziyech gitmeli mi sence

Yok bence net gitmeli ama sandığımız kadar etkisiz değilmiş aslında

Onun zararı faydasından daha çok,okanın bizim kanatlar hep acele ediyo bu yüzden atakları düzgün sonuçlandıramıyoruz lafı kendisineydi

Yollarız bu dönem
Ikisinden biri kalacaksa bu Ziyech olmali, o profilde baska bir oyuncumuz yok kadroda ve her an skoru degistirebilecek kumasi oldugunu gosterdi ligin son bolumunde.

Ama ikisine de iyi bir bonservis teklifi gelirse ikisi de satilabilir. Tek kuskum, yerlerine daha iyilerini alamayacagimiz olur.

Galatasaray, Suudi Arabistan’dan iyi teklif gelmesi halinde Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech’i satacak. (Yakup Çınar)

Yakup Çınar: "Manchester United, Aaron Wan-Bissaka için 12 milyon € istedi. Galatasaray, bu fiyatı 10 M €’nun altına düşürmeye çalışıyor. Düşmezlerse Assignon transfer edilecek. Bu yüzden bu transfer biraz sürebilir."

Oğuz Aydın, forma kapmaktan korkuyormuş
özgüveni yoksa uzak dursun. forma kapmaktan korkan oyuncuyu almak hata olur. o güveni hem kendinde bulmalı hem hocaya da bu konuda güvenmeli. barış kale hariç her yerde oynadı, kerem'i de, zaha'yı da kesti.

mal değilse okan hocanın kendisine her türlü şans tanıyacağını bilir zaten. iso kartal mı bizim hocamız.

Ikisinden biri kalacaksa bu Ziyech olmali, o profilde baska bir oyuncumuz yok kadroda ve her an skoru degistirebilecek kumasi oldugunu gosterdi ligin son bolumunde.

Ama ikisine de iyi bir bonservis teklifi gelirse ikisi de satilabilir. Tek kuskum, yerlerine daha iyilerini alamayacagimiz olur.

Galatasaray, Suudi Arabistan’dan iyi teklif gelmesi halinde Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech’i satacak. (Yakup Çınar)
Ziyech kalir

Yakup Çınar: "Manchester United, Aaron Wan-Bissaka için 12 milyon € istedi. Galatasaray, bu fiyatı 10 M €’nun altına düşürmeye çalışıyor. Düşmezlerse Assignon transfer edilecek. Bu yüzden bu transfer biraz sürebilir."
Cenk ergun 10 milyona aldı bile,bu cenk ergunu tanımamış daha.herkes erden timur gibi stratejik değil

ass kaç para ki. gayet makul geldi bissaka için o rakamlar -pazarlıkla vs ile- tabi bek bölgesine az para harcayıp orta sahaya kasayı basma planı varsa bilemem.

Bir sağ beke 12 milyon veremeyiz hatta 8 milyon da veremeyiz Max 6-7 verebiliriz Wan Bisakka bu paraya gelecekse olur ancak

"Do you know what is also heritage? Is that [Mauro] Icardi, Baris Alper, Torreira, Köhn, Kerem, TETE, zaha -- they are investments from the past, not from the last two years.

"Do you know how many of fenerbahce players that left the club last season? See where they play, how they play, if they play.

"That's football heritage and one day when I leave, the next fenerbahce manager will find here Serdar Dursun, Dzeko, of course Ismail yüksek from many years ago.

Bir şey olmaz yav hatta seçilsin de zırlayacakları bir şey kalmasın bir de onun elinden kupa alalım
Nihat varken de şampiyon olamadık kanks :D Bu Servet Yardımcı denen Fbli gelmemeli gelirse ben Ts'nin şampiyon olmasını isterim çünkü bizi şampiyon yapmaz bu 2liler :D

Ne manunun ne bisakanin bizden haberi yoktur. Salla babam salla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt