Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
içine biraz da seylan çayı karıştıracaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içine biraz da seylan çayı karıştıracaksın
bugün cıvıklı++tahinli pide yiyesim var. bilen var mı cıvıklıyı biraz yemek konuşalım
Rahmetli olmadı mı o?şimdi tuvalette aklıma geldi atsu fikri neden masaya yatırılmıyor? tete ve zahadan çıkılıp denenebilir ?
yok bilmiom ismi de bi garipmiş
cıvıklı yemeyen ortalıkta adamım diye dolaşmasınCıvıklı yiyenin kendisine saygısı yoktur
Ekli dosyayı görüntüle 247144
kayserinin etli ekmeği. etli ekmek dünyasının en iyisi diyebilirim. sivas,konya vs boy ölçüşemezler
Hayır iyice fiziklendi bu sene izle ve gör dostumRahmetli olmadı mı o?
yok kuşbaşılı pide ile arasında acayip lezzet farkı var. bunu yiyen bundan şaşmazkuşbaşılı pideye benziyor
kayserili olmak bile başlı başına.. neyse :dCıvıklı yiyenin kendisine saygısı yoktur
Ansu fati diyormuşsun hocam atsu diyince hatayda ölen adam aklıma geldiHayır iyice fiziklendi bu sene izle ve gör dostum
aramızda kayserili olanlar olabilir memleket işi katmamaya özen gösterelim derim rtaş not:kayserili değilimkayserili olmak bile başlı başına.. neyse :d
Evt öldü o yaaAnsu fati diyormuşsun hocam atsu diyince hatayda ölen adam aklıma geldi
Cıvıklı da ne onurumCıvıklı yiyenin kendisine saygısı yoktur
ayrıcalıktır, haksız rekabettir diyecektim yaw.aramızda kayserili olanlar olabilir memleket işi katmamaya özen gösterelim derim rtaş not:kayserili değilim
ayrıcalıktır, haksız rekabettir diyecektim yaw.