Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bülent korkmaz da aşırı leş bi stopermiş

Futbolkolik kanalında eski maçları eski avrupa serüvenlerini falan izliyorum bazen kazmalıklarıyla bizi çok yakmış tam saatli bomba
Izlemedigin zamanlar icin mis mis diye yorum yapmak biraz bosa konusmaktir. Prekazi, Tanju golleriyle Avrupa samiyonlar kupasinda yari finale cikisimiz kaptan Bulent sayesindedir. Cok buyuk maclari vardir. 2024 Davidson ile kiyasliyorsan ayri. Gary Lineker- Ronaldo analizide yap o halde.

Sizce hangisi başarıydı

28inde sneijderi getirmek
29unda ikardiyi getirmek
U20 dünya kupasının yıldızı yeni ronaldo denilen brumayı 13m a gsye getirebilmek
Bruma ve Sneijder yarışır bence icardi gözden düşmüş bi isimdi Sneijder sakatlık sonrası bi isimdi ama Şuan mesela alt yaşlarda parlayan bir oyuncuyu uyguna alamazsın hele Portekiz brazil falansa

Okan hocamın açıklamalardan anladığım kulüp içi işler gayet pozitif erden başkanın olmaması buruk evet ama güzel bir sezon geçiricez allahın izniyle

Bu arada bülent korkmaz da aşırı leş bi stopermiş

Futbolkolik kanalında eski maçları eski avrupa serüvenlerini falan izliyorum bazen kazmalıklarıyla bizi çok yakmış tam saatli bomba
gs tarihinin en kötü 5 stoperinden biridir. sırf o sargılı fotosu ile yeni nesil sosyal medya merve1905'leri tarafından hypelandı.

fb'in gs'a 15 maç üstünlüğü varsa 10u direkt bunun yüzündendir.

şimdi stoperimiz olsa tahayyül edemiyorum kendisi ile ilgili yorumları.

Başıma bir şey gelmeyecekse şunu söylemek isterim:

Ben Rabiot’u beğenmiyorum. Yıllardır büyük takımlarda niye oynadığını çözemediğim bir isim.
Rdaş rabiot merkez orta sahanın mertensi griezmanıdır emin ol oynadığı takımlardan daha elit takımlarıda hakederdi bence

Izlemedigin zamanlar icin mis mis diye yorum yapmak biraz bosa konusmaktir. Prekazi, Tanju golleriyle Avrupa samiyonlar kupasinda yari finale cikisimiz kaptan Bulent sayesindedir. Cok buyuk maclari vardir. 2024 Davidson ile kiyasliyorsan ayri. Gary Lineker- Ronaldo analizide yap o halde.
Bi ton maçını izledim sürekli hata yapıyodu

Hele serüven şeklinde izleyince arka arkaya çok göze batıyo

yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Screenshot_60.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt