- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.119
- 5.338
griezmanDybala , Griezmann birini seçme şansınız olsa kimi seçerdiniz?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
griezmanDybala , Griezmann birini seçme şansınız olsa kimi seçerdiniz?
Komutanın rütbelerini sökmüşler. Tek başına oynarsın şimdi anadolu kulüplerinde soksok
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
@Gorkem Turkyilmaz Buyrun rtaş bülentle ilgili doğru 1 analiz dahags tarihinin en kötü 5 stoperinden biridir. sırf o sargılı fotosu ile yeni nesil sosyal medya merve1905'leri tarafından hypelandı.
fb'in gs'a 15 maç üstünlüğü varsa 10u direkt bunun yüzündendir.
şimdi stoperimiz olsa tahayyül edemiyorum kendisi ile ilgili yorumları.
Simdi santraforun Metin Oktay olsa gene ayni sekilde tahayyul edemezdin kendisi ile ilgili yorumlari. Normal 30 sene onceki Futbolcu ilki, digeri 50+ sene. Su yorumlar Turkiye'de PISA( uluslarasi egitim kalitesi olcen degerlendirme methodu) derecelerinin niye OECD( bunu da kendin arastir) ulkelerinin altinda oldugunun kaniti.gs tarihinin en kötü 5 stoperinden biridir. sırf o sargılı fotosu ile yeni nesil sosyal medya merve1905'leri tarafından hypelandı.
fb'in gs'a 15 maç üstünlüğü varsa 10u direkt bunun yüzündendir.
şimdi stoperimiz olsa tahayyül edemiyorum kendisi ile ilgili yorumları.
Milyonakere griezman dybala sana skor yapar griezman kupa aldırırDybala , Griezmann birini seçme şansınız olsa kimi seçerdiniz?
Komutanın rütbelerini sökmüşler. Tek başına oynarsın şimdi anadolu kulüplerinde soksok
Mantıklı. Oyunu soğutacağı zaman kullanır bu bıcırıTam onluk topçu sanmıyorum istemeyeceğini.
Özür dilerim, tüm düşüncelerim değişti. Kendisi GS tarihinin en iyi stoperidir. Özür dilerim tekrardan.Simdi santraforun Metin Oktay olsa gene ayni sekilde tahayyul edemezdin kendisi ile ilgili yorumlari. Normal 30 sene onceki Futbolcu ilki, digeri 50+ sene. Su yorumlar Turkiye'de PISA( uluslarasi egitim kalitesi olcen degerlendirme methodu) derecelerinin niye OECD( bunu da kendin arastir) ulkelerinin altinda oldugunun kaniti.
Bravo morphbilgi reis
Erden Timur: "İskeletimiz sağlam."1 muslera
2 sanchez
3 nelsson
4 köhn
5 torreira
6 mertens
7 icardi
8 sag bek
9 merkez orta saha
10 ofansif orta saha
11 kanat (ziyech)
12 forvet
sag bek, merkez orta saha, ofansif orta saha ve forvete takviye gerekiyor. hocanin dedigi 4 mevki muhtemelen bunlar. kanat oyuncusu olarak zaniolo, zaha ve tete gönderilip ziyech tutulacak gibi duruyor ilk etapta. orada epey oyuncu var simdilik ama hepsi dagitilacaktir.
Ligin yarisinda oynamamis
oynasa Roma şampiyonmuşLigin yarisinda oynamamis