Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni, sadece "yasaklı kaynak" da yazana yorum(ki kaynağın ismi geçmiyor haberi veya linkini paylaşmamışım) yaptığım için banlayan arkadaş kim? beni yormadan profili silsin bu kadar şuursuzca bir hareket görmedim güzel kardeşim.
sanchez için napoliden 15 milyon euro beklentimiz varmış yasaklı kaynağa göre. 8-9 aldığımız adamdan 4-5 milyon kâr etmeye çalışıyorsak vay halimize.
profesyonel bir adam değil bu herif, 1.5 senede çökerrafa silvaya çok sıcağım ya yaşı olmasına rağmen çok faideli olacak gibi geliyor
neye göre öyle dedin yawprofesyonel bir adam değil bu herif, 1.5 senede çöker
Toplumun arabesk bağımlılığına veriyorum bunu. Bir de trend neyse o yönde yazan etkileşimcilere.Ne varmış ki halimiz ne kadar çok abartılıyor ya ulan dünyanın sonu mu bir adam küsüp gitti diye bütün camia çökecek mi yani
Hocam birkaç postunda Dybala gelmesin istediğini gördüm ama bence 2 oyuncu da gelmesin. Taraf değilim ikisinederafa dybalayı osurtmuş bunu kabul etseniz iyi edersiniz
tipi kendini eleveriyorneye göre öyle dedin yaw
yıllardır 4000 dk civarı süre almış
fbli rossiye benziyor maaleseftipi kendini elveriyor
GelmezGelir mi abii
@Muzaffer Sutcuoglu hikayesi gibidün akşamım kabus gibi geçti, balkona dadanan bi güvercinle kavga ettim. en son ses bombası hoparlörden havlama sesi açtım ödü koptu kuşun daha da gelmedi.

Az önce aradım kendisini evet doğru dediSalah geliyormuş doğru mu?
ah be reis özletti kendini@Muzaffer Sutcuoglu hikayesi gibi![]()
Sivrisinekler icin bir yönetiminiz var mi?dün akşamım kabus gibi geçti, balkona dadanan bi güvercinle kavga ettim. en son ses bombası hoparlörden havlama sesi açtım ödü koptu kuşun daha da gelmedi.