Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 transfer olacakmış onun için transfer beklemeyin uzun süre

Geleceklerden önce bir temizlik lazım yabancı konusunda.
1)Muslera
2) Sanchez
3)Nelsson
4)Köhn
5)Torreira
6)Mertens
7)İcardi
8)Sağ bek
9)Orta saha
10)10 numara

Yukardakiler kesin kalmalı/gelmeli. Sadece stoperlerden birisi giderse yerine yine birisi gelir. Kalan 2 kontenjan için İcardi'ye yedek şart. Diğer kişide Tete/Zaha/Ziyech/Zaniolo olursa başka transfer hakkımız kalmıyor. Oliveira,Dubois, Cicaldau,Morutan, Yusuf,Ross zaten gidecek diye baktım. Ya çok iyi Türk oyuncular lazım ya da son 2 kontenjan birden fazla mevkide oynayabilmeli. Planlamayı çok iyi yapmak lazım.

Normalde Portekizli istemem ama dybala yerine 10 kere rafa silva

taylan antalyalı…
bu sezon ismini cok zikredecegiz gibi

Okan hoca orta sahaya Amrabat'dan daha fazla fark yaratacak bir adam istiyor benim anladığım

Ilk 11'e 3-4 transfer dedigine göre sag bek, 8 ve 10 garanti. Olursa bir de kanat oyuncusu alacagiz.
(cekirdek kadrodan kimse gitmezse)

Allah rizasi icin artik bir sezona tam kadro girelim. Lig baslamadan önce tereddüt ettirmeyecek bir 11 görmek istiyorum. Iki sezondur yapamiyoruz bunu yav, yetti artik.

---------------------Muslera---------------------

Sag bek ------Sanchez-----Nelsson-------Köhn

-------------Torreira-----CM----------------------

Ziyech------------CAM------------------BAY

-------------------Icardi------------------------

Bir kac tane de yedek transfer yaparsak tamamdir.

Transfer döneminde üç kulvarda yola devam edecek bir takım 3-4 transfer ile sezona girecekse alınacak oyuncuların sakatlık ve kart problemi yaşamayan fazla sayıda maçta sahada performans gösterecek üst düzey oyuncular olması gerekli ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt