Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.676
- 29.117
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hasan BekirFaturayı kendilerine almaz bunlar yav. Her boka Erden’i suçladılar bu sene çıkarsınlar bakalım günah keçisi.
Transferin başı hep bendim diyor bir de geçen sene eleştiri alırken sesini çıkarmıyordu, rezil bir herif.
zerre utanması yok ya her şeyi Erden'e devredip sesini kesip oturmayı 1 sene becerebildi sadeceFaturayı kendilerine almaz bunlar yav. Her boka Erden’i suçladılar bu sene çıkarsınlar bakalım günah keçisi.
Transferin başı hep bendim diyor bir de geçen sene eleştiri alırken sesini çıkarmıyordu, rezil bir herif.
Neye göre yüksek?
Adamın yaşı ilerledikçe tabela katkısı artıyor her sene.
DURSUN ÖZBEK İSTİFA!!!!
Dediğin gibiyse niye her sene yükseliyor katkısı? Düşmesi gerekmiyor muydu 30 sonrası?Hızıyla temposuyla oynayan bir oyuncu ve yaşı 31. Kariyeri boyunca portekizden çıkmadığı için uyum problemi yaşama ihtimali de var bu şartlarda 3 yıllık kontrat büyük risk olur
Niye mutsuzsunuz?
Haklı bir sebep ve tek sebep bu olmalı1 haftadır transfer yok neye mutlu olalım ?
Bu duvar osman nerde yawHeyya heyya heyya heyya Emrah Duvar Emrah Duvar heyya heyya heyya heyya Emrah Duvar Emrah Duvar
Tahmini saat kaç gibi salarsın nöbeti ?
Büyük başkan dursun özbek salahı getirirse naparsıntemelli salıyorum şimdi
@Kolpa Kemal Kürek arap topçu istemem diyordu dünİlk kim Kuzey Afrikalı topçu istemiyoruz der.![]()