Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyon bons + 4m maaşa fofana mı

8m bons +3 m maaşa lemina mı

10m bons + 3 m maaşa amrabat mı

10m imza parası + 4m maaşa rabiot mu

12m bons + 4m maaşa de paul mu

15m bons + 4 m maaşa kovacic mi

25 m bon +4 m maaşa thuram mı
Arasindayim

25-30 bons veremeyiz, gecelim oralari

GSC 2 gündür çok anınca reis Galatasaraylılığını pekiştirme gereği hissetmiş.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

"nihayetinde ben bir profesyönelim."

hakem kararları eşit olmalıymış.

izleyin izleyin.

müze gezisi değil mi. uefa finalinde sargılı oynadı değil mi.

al bu da gençlerbirliğindeyken gs'a gol atınca yaptığı hareket:

"nihayetinde ben bir profesyönelim."

hakem kararları eşit olmalıymış.

izleyin izleyin.

müze gezisi değil mi. uefa finalinde sargılı oynadı değil mi.

al bu da gençlerbirliğindeyken gs'a gol atınca yaptığı hareket:

Bu konuda seninle aynı fikirdeyim dostum. Bazı isimler profesyonel olmamalı, amatör ruhunu korumalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bizden gittikten sonra demir adama dönuşmuş ne hikmetse. Bizde sakatlanmasa efsane olabilirdi, tabi opsiyonunu kullanabilseydik
Yanlış kadro planlamasının kurbanı oldu bizde ,sakatlık sorunu da yaşamıyo gibi gözüküyo artık

Kesici,topa bomba muamelesi yapmıyo,dribling yapabiliyo,hızı mızı gayet yerinde,boyu posu var torun boy dezavantajını da törpüler,hem 6 hem 8 özellikli kısacası aradığımız profile uyuyo

Bizi ve ligi bilmesi,sevmesi falan da cabası

Gelirse tatmin eder kesinlikle

Febe maclarinda kötuydu rts. O yuzden benden pas
Maç geneline bakınca çok maça damga vurdu mu?Hayır ama ilk maçta 87 kere topla buluşmuş, o maçta Fenerbahçe ve kendi takımında sahadaki diğer 5 orta saha oyuncusu içinde en yüksek topla buluşan 54 ile Fred

Mesela o maç 2 kilit pas vermiş sahadaki tüm orta saha oyuncuları içinde 1. olmuş, 14 dripling denemiş 8 tanesinde başarılı olmuş mesela ondan sonra orta saha oyuncuları içinde en çok başarılı dripling yapan İsmail 2 dripling yapmış. Tam tamına 29 ikili mücadeleye girmiş ondan sonra sahadaki orta saha oyuncuları içinde en çok ikili mücadeleye giren İsmail 18 ikili mücadeleye girmiş işin defans tarafında da 2 uzaklaştırma, 2 tackle ve 2 de pas arası yapmış

Haydi Fenerbahçe maçını bir kenara bırakıyorum bir önceki turda Frankfurt u yendikleri maça bakıyorum 1 gol atmış, 65 kere topla buluşmuş, 3 dribling yapıp 11 ikili mücadeleye girmiş işin defans tarafında da 1 uzaklaştırma, 2 pas arası ve 2 de tackle yapmış

Mesela Avrupa Liginde Liverpool u yendikleri maça bakıyorum 1 gol atmış, 60 kere topla buluşmuş, 8 dribling denemiş 2 kilit pas vermiş, 18 ikili mücadeleye girip defans tarafında da 4 kere tackle yapmış

Ligde ve Avrupa da baktığımda takımının en yüksek rating alan oyuncusu olmuş sezon genelinde, mesela sezonu 14 gol 23 assit ile tamamlamış. Haydi Belçika ligi çok kriter değil diyorum Avrupa liginde de gruplarda Liverpool,Touluse ve Lask karşısında 6 maçta 2 gol 2 asist yapmış ki bu da takımının Avrupa ligi gruplarında attığı gollerin %80i Puertas tarafından üretilmiş demek ve asıl benim hoşuma giden korkunç bir süre bulmuş toplam 56 maçta 4600 dakika sahada kalmış bu sezon ki devamlılığı korkunç gerçekten. Mesela bunu şöyle örnek vereyim bu sene Temmuz ayında açtık sezonu kalecimiz Muslera dan sonra en çok sahada kalan oyuncumuz Torreira 3900 dakika sahada kalmış

Ya işin açıkçası Ziyech gibi maç içinde bir an vitrine çıkıp 1 gol 1 asist yapıp maçı döndürecek oyunu çevirecek müthiş kaliteli bir oyuncu mu? değil ama gerçekten müthiş bir takım oyuncusu. Takım oyununa katkısı, çalışkanlığı, agresifliği, fizik kalitesi, dayanıklığı çok iyi. Okan Hocanın asıl oynatmak istediği oyun sanki Angelino, Ziyech, Ndombele veya Zaha gibi oyuncularla değil de Barış Alper, Boey gibi Puertas gibi oyuncularla oynanır gibi geliyor bana

Tabii ki bende Sugawara yerine Bissaka yı Puertas yerine Thuram isterim tabii ki ama Ağustos ayında Şampiyonlar Liginde Play Off oynayacağımız durumda daha gerçekçi hedefler gibi geliyor bana Sugawara ve Puertas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt