Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.839
- 10.119
- 2.168
Tominay mevzusu doğru olabilir Okan hoca oynadığı oyuncuları isteyebiliyor
Ahmedim gerçekten de öyle Okan Hoca görmeden almaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tominay mevzusu doğru olabilir Okan hoca oynadığı oyuncuları isteyebiliyor
ONURUMMM
"Gscimbom 50 yıllık bir çınar. Ne kadar çok dalı vardır. Ne kadar büyüktür. Eğer tutunacak bir dal ararsam, mutlaka vardır.“
Kemalim
Sana tutacağın bir dal uzatmak benim boynumun borcudur.
Bissakka mevzusu da vardı abi istenmiş olabilir ikiside olur olmaz bilemem ama tam aradığımız adamlar ikiside benceAhmedim gerçekten de öyle Okan Hoca görmeden almaz![]()
Baba McTominay harika olur lafı uzatmaya gerek yokBissakka mevzusu da vardı abi istenmiş olabilir ikiside olur olmaz bilemem ama tam aradığımız adamlar ikiside bence
Dalın kırılsın.
@Kolpa Kemal Kürek ile birlikte kadın gurmesi olarak adlandırabilirizAzgın bir gergedan diye ekleme yaparak noktayı koyarım.
Normalde bizler Gsc üyeleri olarak hep geç geliriz ama McTominay erken gelmeli OğuzhanımMctominay golcü yönü de var. Acil gelmeli.
Kendimi terkedilmiş hissediyorum Ahmetim@Kolpa Kemal Kürek ile birlikte kadın gurmesi olarak adlandırabiliriz
Her gurme yalnızlığı tadacaktır kemalim üzülmeKendimi terkedilmiş hissediyorum Ahmetim
Her gurme yalnızlığı tadacaktır kemalim üzülme
Caferinim o da gelsinNobeti tatlises cigkoftecisine cevirmissiniz